«Έφυγε» ο πρώην Κοινοτάρχης της Ολύμπου Καρπάθου, Γιώργος Σακέλλης

0
450

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο πρώην Κοινοτάρχης Ολύμπου Καρπάθου, Γιώργος Σακέλλης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συντοπίτες του, καθώς επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο.

Ο ίδιος υπηρέτησε με αφοσίωση τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, ενώ οι συμπατριώτες του τον τίμησαν αναδεικνύοντας τον τρεις συνεχόμενες θητείες πρόεδρο της Κοινότητας Ολύμπου (από το 1978 έως το 1990).

Μάλιστα σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Αδελφότητα Ολυμπιτών Καρπάθου «Η Δήμητρα» αναφέρει τα εξής:

«Από σήμερα τα ξημερώματα ο Γιώργος Σακέλλης βρίσκεται στην γειτονιά των Αγγέλων. Από εκεί ψηλά θα τραγουδά και θα ψάλλει μελωδικά μαζί με τους αγαπημένους φίλους του. Εκείνος που τίμησε και υπηρέτησε όσο ελάχιστοι την Όλυμπο δεν είναι πιά μαζί μας. Τον αποχαιραιτούμε γνωρίζοντας ότι το κενό που μας αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Πρόεδρε».

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιά, ενώ ο ενταφιασμός του θα γίνει στο Γ’ Κοιμητήριο Πειραιά.

Θερμή παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων τα χρήματα να συγκεντρωθούν για κοινωφελές έργο στην ιδιαίτερα πατρίδα του την Όλυμπο.

 

rodiaki.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ