Βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο φονικό που έγινε στη Ρόδο

1
11178

Καρέ – καρέ ο ξυλοδαρμός που κατέληξε σε θανατηφόρο μαχαίρωμα

Τα κρίσιμα δευτερόλεπτα, του άγριου καυγά  μεταξύ των τεσσάρων ατόμων στο Νιοχώρι της Ρόδου, ο οποίος κατέληξε σε τραγωδία, αποτυπώθηκαν σε βίντεο – ντοκουμέντο, το οποίο εξασφάλισε η ΡΟΔΙΑΚΗ και το οποίο παραδόθηκε ήδη στα χέρια των αρμοδίων αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση.

Από το βίντεο, φαίνεται η αρχή του καυγά αλλά και το μοιραίο φινάλε μεταξύ των εμπλεκομένων ατόμων (τριών αλλοδαπών και ενός Έλληνα.)

Ο καβγάς ξεκίνησε τα ξημερώματα της 27ης Αυγούστου από την οδό Λέοντος στο Νιοχώρι. Αρχικά λογομάχησαν μεταξύ τους για ασήμαντο αφορμή όμως το επεισόδιο έληξε,  καθώς ο Έλληνας και ο Ουκρανός έφυγαν από το σημείο. Λίγη ώρα αργότερα όμως και πιθανώς θεωρώντας ότι έπρεπε να δώσουν συνέχεια, επέστρεψαν στο σημείο και συνάντησαν τους άλλους δύο αλλοδαπούς. Ο 53χρονος Έλληνας, κρατούσε ένα μπαστούνι ή ρόπαλο και ο Ουκρανός ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.
Στην οδό Λέοντος, έπεσαν οι πρώτες μαχαιριές. Ο 37χρονος Βούλγαρος προσπάθησε να φύγει,  δεν έγινε εφικτό.

Ο Πολωνός φίλος του, που δέχθηκε κι αυτός πολλά χτυπήματα από τον 53χρονο Έλληνα κατάφερε να ξεφύγει προς την οδό Γρίβα, όπου και κρύφτηκε.

Η αστυνομία, όταν ειδοποιήθηκε έφθασε στο σημείο και κυνήγησε τους δύο δράστες (τον 53χρονο Έλληνα και τον Ουκρανό) τους εντόπισε στην οδό Ορφανίδου, τους αφόπλισε και τους πέρασε χειροπέδες.
Το απόγευμα της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο εμπλεκομένων στον Ανακριτή. Και οι δύο  αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν προσωρινά κρατούμενο τον 52χρονο Ουκρανό και άφησαν ελεύθερο, χωρίς όρους τον 53χρονο Έλληνα.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ