ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ορκίστηκε το απόγευμα το νέο Περιφερειακό συμβούλιο στη Σύρο (Πολιτικός όρκος από το σύμβουλο Μ. Λυριστή και πολιτική δήλωση από την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης)

1
877

Ξεκίνημα μίας νέας 4ετίας για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Πηγή: syrostoday.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ορκίστηκαν ο Περιφερειάρχης και οι σύμβουλοι της περιφέρειας και του Επαρχείου μας. Μια νέα περίοδος ξεκινά που τουλάχιστον είναι ελπιδοφόρα εξ αιτίας και της νέας δημοτικής αρχής αλλά και των νέων συμβούλων του Επαρχείου. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι η Περιφέρεια και φυσικά το Επαρχείο πρέπει να χαράζει την αναπτυξιακή πορεία της Επαρχίας. Την πενταετία που πέρασε εάν είδατε εσείς πρόγραμμα ανάπτυξης για την Κω και την Νίσυρο το είδαμε και εμείς. Κάποια φώτα, κάποια άσφαλτα και κάποιες χρηματοδοτήσεις στον Δήμο και στο ΔΙΙΚΩ. Τους ξαναεμπιστευτήκαμε αλλά αυτή την φορά δεν θα υπάρξει ανοχή. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη ελπίζοντας πως σύντομα θα μας παρουσιάζουν το αναπτυξιακό πρόγραμμα της τετραετίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.