ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση της Δωδεκανησιακής Μέλισσας στο ξεν. Πέλαγος

3
3739
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο απόγευμα περάσαν οι κυρίες και οι παρευρισκόμενοι στην ετήσια καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση της Δωδεκανησιακής Μέλισσας στο ξεν. Πέλαγος με την ευγενική χορηγία της οικογένειας κ. Γεωργίου Κουτσού

Την βραδιά άνοιξε η Πρόεδρος της Μέλισσας, Μ. Νομικάριου μαζί με την επίτιμη Πρόεδρο Λ. Καστανού με την συμμετοχή της κ. Ζερβάνου και της κ Χαρτοφύλη παλιού μέλους της Δωδεκανησιακής Μέλισσας.

Πλησιάζοντας τα 90 χρόνια από την ίδρυσή της η Δωδ/κή Μέλισσα είναι από τα πρώτα γυναικεία σωματεία στην Ελλάδα η οποία φροντίζει την πολύμορφη, ουσιαστική και συνεχή προσφορά στα νησιά μας καθώς με τα έσοδα της προσφέρει υποτροφίες σε οικονομικά αδύναμους φοιτητές από τα Δωδεκάνησα.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους  ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μας π. Κωνσταντίνος Κεχριμπάρης, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς με τον κ. Καμπουράκη και συνεργάτες του.

Να σημειώσουμε ότι ήταν ο πρώτος χαιρετισμός του νέου Δημάρχου (πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων( σε κοινωνική εκδήλωση όπου συνεχάρη και ευχαρίστησε τις κυρίες για το τόσο ωφέλιμο έργο τους.

Ακολούθησε προβολή εικόνων της πολύπλευρης δράσης και μουσικοχορευτικη παραδοσιακή παράσταση από το εντυπωσιακό χορευτικό ΧΟΡΟΚΩΣ του κ. Πέτρου Μαστόρου ο οποίος υπήρξε ευεργετηθής φοιτητής της Δωδεκανησιακής Μέλισσας.

Ξανθίππη Αγρέλλη

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ όμορφη εκδήλωση.
    Αξιες συγχαρητηρίων.
    Πάντα να είστε καλά και να αποτελείτε παράδειγμα φωτεινό
    για τη νέα γενειά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ