PATMOS RADIO 91: ΧΑΠΕΝΙΓΚ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

0
287

 ΧΑΠΕΝΙΓΚ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ PATMOS RADIO 91.

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα  και παιγνίδια για  απόρους συμπολίτες μας μετά μουσικής και κεράσματος.   

Λίγο πριν φύγει ο παλιός χρόνος  2016 και ανατείλει  ο νέος,  παραμονή πρωτοχρονιάς  Σάββατο   31 Δεκεμβρίου 2016,  ο ραδιοφωνικός σταθμός  patmos radio 91  οργανώνει    χάπενιγκ φιλανθρωπικού χαρακτήρα  στην πλατεία της Σκάλας 11 με 1 και μισή     το μεσημέρι. Το χάπενιγκ φιλανθρωπικού χαρακτήρα,  στηρίζουν  η Ενορία του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και  η   ΜΚΕ Αποκάλυψη.

Μουσική, τραγούδι, κάλαντα,  από τους Νίκο Καμίτση, Μαθιό Ματθαίου , Θεολόγο Θεοδοσίου και κέρασμα  από τον άγιο Βασίλη  με  μελομακάρονα, κουραμπιέδες και κονιάκ.  Η εκδήλωση θα μεταδίδεται απευθείας από την συχνότητα  patmos radio 91 και    σε όλο τον  κόσμο από το ιντερνετ.

Σας καλούμε με την ευκαιρία αυτή να ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ  Τρόφιμα  και παιγνίδια     για    τους  συμπολίτες   μας   που  τάχουν ανάγκη,  έρνοντας  στον τόπο της εκδήλωσης  ο καθένας  ότι μπορεί,  σε τρόφιμα   που δεν χαλάνε και παιγνίδια.  Λίγα,  ή πολλά δεν έχει σημασία .  Σίγουρα θα δώσουν χαρά και αγάπη.

Τη διανομή αυτών που θα συγκεντρωθούν ,  θα  συντονίσει μετά την Πρωτοχρονιά ,  επιτροπή  σύμφωνα με τους  επίσημους καταλόγους απόρων ,  όλων των ενοριών  του νησιού μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ