Ρόδος: Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 22χρονης από 28χρονο DJ

0
162

Στο αρχείο μπαίνει με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου η υπόθεση απόπειρας βιασμού μιας 22χρονης για την οποία κατηγορούνταν ένας 28χρονος  DJ.

Όπως αναφέρει η «Ροδιακή»,  το δικαστικό συμβούλιο, εξετάζοντας όλα τα στοιχεία της δικογραφίας,  τα οποία προκύπτουν από την προανάκριση που έγινε αλλά και τις καταθέσεις όλων των εμπλεκομένων που ελήφθησαν, κατέληξε στο ότι «δεν δύναται να εισφέρουν τα στοιχεία αυτά στη διαμόρφωση κάποιας ασφαλούς δικανικής κρίσης».

Ως εκ τούτου, το συμβούλιο πλημμελειοδικών Ρόδου αποφάσισε να μην γίνει κατηγορία σε βάρος του 28χρονου για την πράξη της απόπειρας βιασμού για την οποία κατηγορήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης τα ξημερώματα στις 24 Απριλίου 2019 όταν η 22χρονη εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε ότι απογευματινές ώρες της προηγούμενης ημέρας και ενώ βρισκόταν μαζί με τον  κατηγορούμενος στο σπίτι του, όπου είχαν συνεννοηθεί να συναντηθούν προκειμένου εκείνος να τη βοηθήσει να διαμορφώσει το βιογραφικό της σημείωμα, ο 28χρονος κατά τους ισχυρισμούς της προσπάθησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η ίδια είχε καταγγείλει ότι, τελικά ο κατηγορούμενος σταμάτησε την όποια προσπάθεια του,  καθώς στον χώρο μπήκε η αδελφή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Στέλιο Κιουρτζή είχε αρνηθεί τα όσα του καταλογίζονται. Συγκεκριμένα,  είχε πει ότι πράγματι συναντήθηκαν στο σπίτι του ωστόσο αρνήθηκε κατηγορηματικά όλους τους υπόλοιπους ισχυρισμούς της 22χρονης περί της προσπάθειάς του να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Ο 28χρονος είχε πει πως δεν τον ενδιαφέρει ερωτικά η νεαρή κοπέλα και επίσης ότι ο ίδιος διατηρεί δεσμό με τη φίλη της με την οποία μάλιστα επρόκειτο να παντρευτούν.

Ο 28χρονος απέδωσε τη συμπεριφορά της καταγγέλλουσας να τον κατηγορήσει δηλαδή για απόπειρα βιασμού στον εκνευρισμό που ένιωσε από την απόρριψη,  καθώς και στον φόβο που της δημιούργησε η δήλωση του ότι θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στη σύντροφό του και στενή της φίλη τα συναισθήματα που η νεαρή κοπέλα τρέφει για εκείνον.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ