Επίσκεψη του Προέδρου ΤΕΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ κ. Αντ Γιαννικουρή στην Κάρπαθο

0
65

ΘΕΜΑ: «Επίσκεψη του Προέδρου ΤΕΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ κ. Αντ Γιαννικουρή στην Κάρπαθο»

Την κάρπαθο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντ. Γιαννικουρής τις προηγούμενες ημέρες. Κατά τη διήμερη παραμονή του στο νησί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον νέο Δήμαρχο Καρπάθου Ιωάννη Νισύριο για τα προβλήματα του Δήμου Καρπάθου, με πρώτο θέμα στην ατζέντα την υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου και ιδιαίτερα της Υ/ΔΟΜ. Συζητήσαμε διεξοδικά τις επόμενες κινήσεις, στοχεύοντας στην οριστική επίλυση του ζητήματος.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με την ΜΕ Καρπάθου και τους μηχανικούς του νησιού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Θέματα που συζητήθηκαν:

       οργάνωση δράσεων του ΤΕΕ Δωδεκανήσου στην Κάρπαθο και την Κάσο.

       υποστελέχωση των Δημόσιων Υπηρεσιών (ΙΚΑ/ ΔΟΥ/ ΥΔΟΜ)

(Θέματα τα οποία έχουν ήδη γνωστοποιηθεί στον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυρ. Μητσοτάκη κατα τη διάρκεια της επίσκεψής του, στις 5 Αυγούστου 2019).

Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Έπαρχο Καρπάθου – Ηρωϊκής Νήσου Κάσου κ. Πόπη Νικολαϊδη, όπου συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας, με αφορμή τα ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα που συμμετέχει το ΤΕΕ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το ΕΜΠ, καθώς η Κάρπαθος έχει επιλεγεί στην πρόταση που έχει κατατεθεί.  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ