X Factor: Ποια είναι η 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής Ζωή-Μισέλ Μπακίρη που ψάχνουν όλοι στο YouΤube [βίντεο]

0
817

Φωνές που συγκινούν και συγκλονίζουν κοινό και κριτές πέρασαν από τη σκηνή του X Factor 2019.

Μία από αυτές που ξεχώρισαν λίγο παραπάνω στο X Factor ήταν αυτή της Ζωής-Μισέλ Μπακίρη. Η 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής ανέβηκε στη σκηνή και μάγεψε με τη φωνή της. Η νεαρή με καταγωγή από τη Ρόδο που μένει στην Λευκωσία, πήρε πτυχίο πιάνου στα 15. Είναι υπότροφος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και έχει κάνει και master classes στην Αυστρία.

Βίντεο από την οντισιόν στο X Factor

 

Η Ζωή επέλεξε να τραγουδήσει το «Εν Λευκώ» της Νατάσας Μποφίλιου, αφήνοντας άφωνους τους κριτές. Η διαγωνιζόμενη έλαβε τέσσερα «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση. «Από την καρδιά μου, τέσσερα ναι» της είπε ο Γιώργους Θεοφάνους, ο οποίος βρήκε τον νικητή στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπατσάκωνα.

Η 19χρονη Ζωή, ωστόσο, δεν έκανε εντύπωση μόνο στους κριτές του X Factor, οι οποίοι άκουσαν και άλλες εντυπωσιακές φωνές, αλλά και στους τηλεθεατές. Μέσα σε πέντε ημέρες, η οντισιόν της Ζωής έχει πάνω από 313 χιλιάδες views στο Youtube και βρίσκεται τρίτη στις τάσεις. Οπως φαίνεται, οι τηλεθεατές ψάχνουν και βλέπουν την οντισιόν της φοιτήτριας Ιατρικής.


Η Ζωή Μισέλ Μπακίρη / Φωτογραφία: Instagram
Η Ζωή, το καλοκαίρι, εμφανίστηκε στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου. Η τύχη της στο X Factor, όπως και των υπολοίπων, θα κριθεί στο bootcamp.

Φωτογραφίες: Facebook

πηγή iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ