Τελικά o Τόμας Κουκ έκανε τον γάμο των ονείρων του στην Ελλάδα

0
914

Παρά την χρεοκοπία της Thomas Cook, του ταξιδιωτικού οργανισμού με τον οποίο είχε κλείσει τις διακοπές του στη Ρόδο, ο Τόμας Κουκ και η σύντροφός του έκαναν τον γάμο τους με την βοήθεια φίλων και ντόπιων

Την Παρασκευή ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη Ρόδο ένα νεαρό ζευγάρι από τη Βρετανία, που είχε κλείσει το πακέτο των διακοπών του με την Thomas Cook, το αρχαιότερο ταξιδιωτικό γραφείο στη Βρετανία, που χρεοκόπησε την περασμένη Δευτέρα. Ο γαμπρός, ο 29χρονος Τόμας Κουκ και η 27χρονη σύντροφός του, Αμέλια Μπίντς, από το Νότιγχαμ, είχαν καταβάλει το ποσόν των 10.000 λιρών προκειμένου να κάνουν τις διακοπές τους και τον γάμο των ονείρων τους στη Ρόδο.

Μάλιστα, επειδή ο νεαρός Βρετανός φέρει το ίδιο όνομα με τον ταξιδιωτικό οργανισμό που κατέρρευσε, δήλωσε πως η Thomas Cook του υποσχέθηκε μια «έκπληξη» για την ημέρα του γάμου του, αλλά, τελικά, η έκπληξη ήρθε με την χρεοκοπία του tour operator.Ο γάμος του ζευγαριού, που έχει ήδη αποκτήσει δύο μικρές κόρες, κινδύνευε να μην γίνει, όμως, συγγενείς και φίλοι, που ταξίδεψαν στη Ρόδο μαζί με το ζευγάρι, με την βοήθεια του προσωπικού στο ξενοδοχείο Lindos Princess της Ρόδου, όπου το ζευγάρι διαμένει από τις 18 Σεπτεμβρίου, έκαναν έρανο για να πραγματοποιηθεί ο γάμος του…Τόμας Κουκ!

rodos2

Όπως, δήλωσε η ευτυχισμένη νύφη στον βρετανικό Τύπο, το ζευγάρι αναγκάστηκε να πληρώσει εκ νέου το πακέτο των διακοπών του και τα έξοδα του γάμου του, αλλά ντόπιες εταιρείες και η διοργανώτρια γάμων της Thomas Cook, αν και έχασε την δουλειά της, βοήθησαν ώστε να γίνει ο γάμος των δύο Βρετανών.

«Έπρεπε να πληρώσουμε για όλα, όσα είχαμε πληρώσει στην Thomas Cook από την αρχή, αλλά, μια τοπική εταιρεία διοργάνωσης γάμων μας βοήθησε», δήλωσε η Αμέλια Μπίντς και πρόσθεσε πως ο καιρός ήταν υπέροχος και η γαμήλια δεξίωση έγινε στους χώρους του ξενοδοχείου τους.

rodos3

Το ζευγάρι ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στη Βρετανία στις 3 Οκτωβρίου. Όμως, μετά την κατάρρευση της Thomas Cook, η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής του δεν είναι ακόμα γνωστή. Η βρετανική κυβέρνηση, μετά την χρεοκοπία του ταξιδιωτικού οργανισμού, ξεκίνησε τον σταδιακό επαναπατρισμό περίπου 150.000 Βρετανών, που βρίσκονται στο εξωτερικό, με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Μάτερνχορν».

rodos6
rodos5
Φώτο: Αντώνης Γιαννέλης – Lindos Weddings
rodos4
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ