Κόντρα Χατζημάρκου – Γλυνού για τους μετανάστες στη Σύμη

0
407

“Ο δήμαρχος Σύμης είναι εκλεγμένος όπως και το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο όχι μόνο για να διοικεί αλλά και για να εκφράζει την αγωνία των κατοίκων δημόσια”

Aυτό υπογραμμίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου κ Μανώλης Γλυνός με αφορμή την ανακοίνωση αλλά και τις δηλώσεις στις οποίες σήμερα προέβη ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χ Ευστρατίου.

“Η πολιτική αλλεργία της Περιφερειακής αρχής σε οποιαδήποτε εικόνα ή είδηση της χαλάει το επικοινωνιακό προφίλ αποδεικνύει ότι ζει και αναπνέει μόνο για τις εντυπώσεις.
Από την μια δηλώνουν υπερήφανοι για τη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού το 2015 από κοινού με την κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ και από την άλλη εκλέχθηκαν με την στήριξη της ΝΔ η οποία έχει ως επίσημη θέση ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε και ξέφυγε εκτός ελέγχου με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ”, υπογραμμίζει ο κ. Μ Γλυνός.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου»:
Ο δήμαρχος Σύμης είναι εκλεγμένος όπως και το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο όχι μόνο για να διοικεί αλλά και για να εκφράζει την αγωνία των κατοίκων δημόσια.
Ασκώ Περιφερειακή διοίκηση και εξουσία δημοκρατικά σημαίνει όχι απλά να ακούς την αντίθετη άποψη των πολιτών αλλά να την λαμβάνεις υπόψη.

Στην περίπτωση του κ. Ευστρατίου που απαγορεύει ουσιαστικά στο Δήμαρχο να εκφράζεται δημόσια αποκαλύπτεται μια αποκρουστική καθεστωτική αντίληψη.
Να ενημερώσουμε του κ Ευστρατίου ότι όλα τα έργα που αναφέρει, τα ωρίμασε ο Δήμος Σύμης και το Λιμενικό ταμείο και ότι η Περιφέρεια αν δεν τα χρηματοδοτούσε θα είχε διαπράξει παράβαση καθήκοντος. Οπότε ας μην συμπεριφέρεται ως φεουδάρχης στους περήφανους κατοίκους της Σύμης.

Η πολιτική αλλεργία της Περιφερειακής αρχής σε οποιαδήποτε εικόνα ή είδηση της χαλάει το επικοινωνιακό προφίλ αποδεικνύει ότι ζει και αναπνέει μόνο για τις εντυπώσεις.
Από την μια δηλώνουν υπερήφανοι για τη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού το 2015 από κοινού με την κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ και από την άλλη εκλέχθηκαν με την στήριξη της ΝΔ η οποία έχει ως επίσημη θέση ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε και ξέφυγε εκτός ελέγχου με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα που κυβερνά η ΝΔ παρά τα φανερά προβλήματα όπως στη Σύμη και την προσφυγική κρίση που η ίδια η κυβέρνηση αναγνωρίζει περνώντας αποφάσεις για έκτακτα μέτρα, ο κ Ευστρατίου πάλι διεκδικεί δάφνες.

Τελικά αν υπάρχει κάτι σίγουρο είναι ότι ο κ Χατζημάρκος υπερασπίζεται την εκάστοτε κυβέρνηση και συμπλέει μαζί της. Όπου φυσάει ο άνεμος δηλαδή.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΛΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΗ

Κωμικό να δίνει μαθήματα πολιτικής αξιοπιστίας ο… ΣΥΡΙΖΟ – ΚΙΝΑΛ «ανεξάρτητος» υποψήφιος!

Για τον Μανώλη Γλυνό, είναι αδίκημα να υπερασπίζεται κάποιος τον εαυτό του όταν του επιτίθενται

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στον επικεφαλής της “Συμμαχίας”, Μανώλη Γλυνό:

Αναμενόμενη και προβλέψιμη η ανακοίνωση του Μανώλη Γλυνού. Ακόμη και η υπεράσπιση του άθλιου μπαλκονιού της Σύμης, στο τραπέζι των πολιτικών σπεκουλαδόρων!

Το να προσπαθεί να δώσει μαθήματα πολιτικής αξιοπιστίας ο άνθρωπος που κατέβηκε στις Περιφερειακές εκλογές τον Μάιο ως ανεξάρτητος και επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ταυτόχρονα και ένα μήνα μετά κατέβηκε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, είναι τουλάχιστον κωμικό.

Όπως κωμικό είναι να επαναλαμβάνει την λέξη «επικοινωνία» κάθε 5 λέξεις που λέει. Τελικά, ο καθένας ασχολείται με αυτά που τον πονάνε.

Με την εξίσου κωμική αναφορά τους σε «παράβαση καθήκοντος», τα καλά παιδιά εντυπωσιάζουν με το πως δηλώνουν εμμονικοί στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, αφού όταν δεν μηνύουν, απειλούν!

Κρίμα η ανακοίνωση.

Το Γραφείο Τύπου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ