Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η Ένωση Αστυνομικών για τα προβλήματα της Δωδεκανήσου

0
360

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Αρμόδιο για θέματα Μετανάστευσης κ. Γεώργιο Κουμουτσάκο και με τον Αρχηγο της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη Γερακαράκου και  των προέδρων των Ένωσεων του Ανατολικού Αιγαίου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις περιοχές μας και αφορούν την αύξηση των μεταναστευτικών ροών, τον υπερκορεσμό των Αστυνομικών Υπηρεσιών κυρίως στα μικρά νησιά και την καταπόνηση του Αστυνομικού προσωπικού.

 

 

Αφού εκθέσαμε τις απόψεις μας, καταθέσαμε τις προτάσεις μας, ζητήσαμε να αποσυμφορούνται άμεσα τα μικρά νησιά  (Σύμη, Καστελόριζο κ.α) τα οποία αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις, με αποτέλεσμα πολλές φορές η κατάσταση να βρίσκετε εκτός ελέγχου και οι τοπικές κοινωνίες να αντιδρούν στρέφοντας την οργή τους εναντίον όλων, μεταξύ αυτών και των αστυνομικών.

Επίσης καταστήσαμε σαφές ότι αν επιχειρηθεί να δημιουργηθούν νέες δομές στην περιοχή μας, θα αντιδράσουμε με όλες μας τις δύναμεις καθώς έχει αποδειχθεί ότι όπου έχουν δημιουργήθει, δεν λειτουργούν με τον σωστό τρόπο, με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν τις τοπικές κοινωνίες και να διογκώνουν το πρόβλημα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΗΣΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 1(1)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.