Τουρίστρια βιάστηκε από τον υποτιθέμενο «φίλο» της στην Κω το 2006

1
1086
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου θα απασχολήσει την προσεχή Δευτέρα υπόθεση βιασμού με κατηγορούμενο έναν αλλοδαπό, κάτοικο Κω και ήδη αγνώστου διαμονής.
Το βράδυ της 25ης Αυγούστου 2006 η φερόμενη ως θύμα είχε μεταβεί με μια φίλη της και τον κατηγορούμενο για διασκέδαση σε διάφορα μπαράκια της πόλεως της Κω.
Ευρισκόμενη πλέον σε κατάσταση μέθης μετά την κατανάλωση αλκοόλ, γύρισε στο σπίτι γύρω στις 3.00 π.μ.
Στη συνέχεια, επειδή οδηγούσε μοτοποδήλατο, της ζήτησε ο κατηγορούμενος να τον μεταφέρει στο σπίτι του για να πάρει, όπως ισχυρίστηκε, κάποια φάρμακα.
Όταν προσέγγισαν το μοτοποδήλατο, ο κατηγορούμενος κάθισε στη θέση του οδηγού και η παθούσα στη θέση του συνοδηγού, χωρίς να αντιληφθεί, λόγω της κατάστασης μέθης στην οποία βρισκόταν, ότι θα γινόταν κάτι κακό.
Ο δράστης τη μετέφερε σε μια παραλία στην πόλη της Κω. Όταν σταμάτησε εκεί το μοτοποδήλατο, άρχισε να τη φιλάει και εκείνη του είπε να σταματήσει διότι δεν ήθελε.
Αυτός όμως την έσπρωξε σε μια ξαπλώστρα, έπειτα της κατέβασε το παντελόνι που φορούσε, καθώς και το δικό του. Εκείνη, αν και ήθελε να αντιδράσει διότι κατάλαβε ότι θα τη βίαζε, δεν το έκανε διότι ήταν σε κατάσταση μέθης και αισθανόταν κόπωση.
Δεν μπόρεσε να αντιδράσει πιο δυναμικά λόγω της ζάλης της και της κούρασής της από το ποτό, όμως του έλεγε και του έδειχνε ότι δεν επιθυμούσε να προχωρήσει αυτός στην πράξη του.
Ο δράστης όμως ήλθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας περί ώρα 20.00′, εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και κατήγγειλε την πράξη του βιασμού, που τέλεσε εις βάρος της ο κατηγορούμενος.
Στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται ότι δεν παρουσίαζε κακώσεις στο λαιμό, πρόσωπο, σώμα, άκρες χείρες, καρπούς, αγκώνες και εσωτερική επιφάνεια μηρών κνημών.
Επίσης δεν παρουσιάζονταν κακώσεις των έσω και έξω γεννητικών οργάνων και λύση των βλεννογόνων αυτών.
Εξάλλου από την ανάλυση που έγινε από το μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου της Κω στο δείγμα κολπικού υγρού που ελήφθη από την φερόμενη ως θύμα προέκυψε ότι ανευρέθησαν σπερματοζωάρια σε αυτό.
Η φίλη της επιβεβαίωσε την καταγγελία της και υποστήριξε ότι κατά τις απογευματινές ώρες της επομένης του βιασμού συνάντησε τον κατηγορούμενο που της ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα, ότι μετάνιωσε για την πράξη του και ζήτησε να μην τον καταγγείλουν στην αστυνομία.
Αμέσως μετά την πράξη του, χωρίς να δώσει καμία εξήγηση ούτε και στους άμεσους συγγενείς του, γονείς και αδελφό, έσπευσε να εξαφανισθεί από την οικία της οδού Μπουμπουλίνας στην πόλη της Κω όπου διέμενε μέχρι τότε με την οικογένειά του, επιδιώκοντας προφανώς να αποφύγει τις δυσάρεστες συνέπειες του εγκλήματός του, που ήξερε ότι θα ακολουθούσαν και κυρίως πιθανή προσωρινή του κράτηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ