BINTEO Στο Hot spot της Κω ο Αλκιβιάδης Στεφανής

8
2288

Στο Hot spot της Κω ο Αλκιβιάδης Στεφανής

 

Στην Κω έφτασε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και συντονιστής των διάφορων υπηρεσιών των Υπουργείων που εμπλέκονται στην μετακίνηση και μετεγκατάσταση προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας.

Ο Υφυπουργός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του προσφυγικού καταυλισμού στο Πυλί, ενημερώθηκε και αντίκρισε και ο ίδιος το πρόβλημα που υπάρχει με τον υπερπληθυσμό παράνομων μεταναστών και προσφύγων και ενημέρωσε πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η διαδικασία για την μετακίνηση μεταναστών προς την ενδοχώρα.

EΡΤ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ΜΗΝ προωθούνται στην δική μας ενδοχώρα ,δηλαδή στην ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά να τους στέλνουν, ακόμη και με το έτσι θέλω,πίσω στην Τουρκία ΤΏΡΑ με την ενεργοποίηση της συμφωνίας που είχε υπογραφεί με την Τουρκία το 2016 και που δίνει στην Ελλάδα το δικαίωμα ΑΠΌ ΤΑ ΝΗΣΙΆ να ξαποστέλνει στην γείτονα χώρα τους ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΥΣ ,λόγω μισάνθρωπου ισλάμ, απολίτιστους που μας καταφθάνουν συνεχώς!Αν όμως ένας παράνομος μετανάστης προωθηθεί από τα νησιά του Αιγαίου στην ενδοχώρα μετά είναι αδύνατον να αποδειχθεί ότι ήρθε από Τουρκία και έτσι η τελευταία ΔΕΝ έχει απολύτως καμία υποχρέωση να τον δεχτεί πάλι πίσω.
    Ούτε τους έχουμε ανάγκη,ούτε τους χρωστάμε ΤΊΠΟΤΑ δική μας πατρίδα είναι, ας βρουν άλλους δρόμους προς τον»παράδεισο» της ΕΕ.Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει χώρα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ.Δεν θα την διαλύσουμε επειδή το θέλουν οι άεθνοι αριστεριστές.Καμία ανοχή στο μοβόρο, μισαλλόδοξο και μισάνθρωπο ισλάμ’ την ντροπή της ανθρωπότητας.ΟΎΞΩ ρεεε!!

  2. Ποιές μετακινήσεις ρε. Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο να μοιράζει τα λεφτά μας στους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες. Δεν έχουν κανένα σχέδιο για να αδειάσουν τα νησιά. Είν αι 4 μήνες κυβέρνηση και τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ