Νέα Τοπαλούδη στη Ρόδο!

0
576

Μια νέα καταγγελία, που σε πολλά σημεία ξυπνάει τις εφιαλτικές μνήμες από όσα υπέφερε η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη, η δολοφονία της οποίας μετά τον βιασμό της συντάραξε πριν από έναν χρόνο με την αγριότητά της τη Ρόδο και όλη την Ελλάδα, συγκλονίζει για μια ακόμη φορά το νησί των ιπποτών.

Από την
Εύα Παπαδάτου

Αυτή τη φορά, μια 23χρονη Νορβηγίδα καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά με πρωτοφανή βιαιότητα από δύο 30χρονους, έναν Ελληνα σερβιτόρο και έναν Ελληνοδανό τραγουδιστή, που θα παραπεμφθούν σε δίκη από τον νέο χρόνο.

Όσα φρικτά φέρεται ότι συνέβησαν τα ξημερώματα της 30ής Ιουλίου 2017 περιγράφονται με λεπτομέρειες στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου που στέλνει στο εδώλιο τους δύο νεαρούς. Η νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, αναφέρει ότι οι δύο νεαροί την ξυλοκόπησαν, την έφτυσαν και την εξανάγκασαν σε κολπικό, στοματικό και πρωκτικό σεξ μέσα σε ένα σπίτι, στις παρυφές της Ρόδου.

Τη φόβισαν

Εκπληξη προκαλούν και όσα αναφέρει για την αντιμετώπιση που είχε από τους αστυνομικούς, όταν υπέβαλε καταγγελία. Οπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου φέρεται ότι την αποθάρρυναν από το να καταγγείλει τον εφιάλτη που βίωσε τρομοκρατώντας την, λέγοντας ότι «θα έπρεπε να μείνει όλο το βράδυ στο ίδιο κελί με τον φερόμενο ως βιαστή της». Το γεγονός αυτό την τρόμαξε και, όταν επέστρεψε στην πατρίδα της, οκτώ ημέρες μετά, πήγε στο Τμήμα Υποδοχής Βιασμών ενός νοσοκομείου, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Η μαρτυρία της Νορβηγίδας, σε συνδυασμό με το πόρισμα της ιατρικής γνωμάτευσης, οδήγησε την Εισαγγελία του Οσλο στην άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον των δύο ανδρών, με αποτέλεσμα την εντολή για διενέργεια προανάκρισης από τις ελληνικές Αρχές και την έκδοση του βουλεύματος που παραπέμπει σε δίκη τους κατηγορουμένους.

Ολα έγιναν όταν η κοπέλα, που παραθέριζε με φίλες της στη Ρόδο, διασκέδαζε σε κλαμπ με ζωντανή μουσική. Γύρω στις 03.30 της 30ής Ιουλίου 2017, οι φίλες της έφυγαν κι εκείνη έμεινε να περιμένει να τελειώσει τη δουλειά του ένας εργαζόμενος του μαγαζιού, που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για εκείνη. Λίγα λεπτά μετά τις 04.00, ο τραγουδιστής, τον οποίο η εγκαλούσα αποκαλεί «Δανό» επειδή έχει διπλή υπηκοότητα, μίλησε μαζί της και της πρότεινε να συνεχίσουν μαζί τη βραδιά. Αυτή δέχτηκε και ο «Δανός» έφυγε για λίγα λεπτά. Στο διάστημα αυτό, ένας σερβιτόρος που η εγκαλούσα αποκαλεί «Ελληνα» πρότεινε να την κεράσει ένα ποτό, αλλά εκείνη αρνήθηκε και, όταν επέστρεψε ο «Δανός», έφυγαν με το αυτοκίνητό του.

Οταν μπήκαν στο σπίτι, άρχισαν τις περιπτύξεις, αλλά ξαφνικά εμφανίστηκε ο «Ελληνας», ο οποίος άρχισε να γδύνεται. Η Νορβηγίδα αντέδρασε, λέγοντας στα αγγλικά «αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», αλλά -σύμφωνα με όσα καταγγέλλει- ο «Δανός» την έριξε στο κρεβάτι και την έγδυσε μαζί με τον φίλο του. Επειτα, τη χτύπησαν και την υποχρέωσαν σε κατά φύσιν και παρά φύσιν συνουσία και σε πεολειχία. Οι λεπτομέρειες οι οποίες αναφέρονται στο βούλευμα είναι σοκαριστικές, καθώς αναφέρεται πως ο «Ελληνας» βρισκόταν από πίσω της και ο «Δανός» είχε τοποθετήσει το πέος του στο στόμα της, εξαναγκάζοντάς την σε στοματικό σεξ.

Παρά φύσιν

Σε άλλο σημείο, η Νορβηγίδα αναφέρει ότι έσπρωξε τον «Ελληνα», αλλά ο «Δανός» την τράβηξε στο κρεβάτι και τότε ο πρώτος την εξανάγκασε να ανεχθεί παρά φύσιν διείσδυση, ενώ ταυτόχρονα ο δεύτερος την εξανάγκασε σε κατά φύσιν συνουσία. Μιλώντας στην «Espresso» ο δικηγόρος των δύο νεαρών Στέλιος Αλεξανδρής ανέφερε πως οι εντολείς του «ουδέποτε τέλεσαν τις πράξεις που τους αποδίδονται»: «Δεν γνωρίζουν καν τη Νορβηγίδα, η οποία, όταν έκανε την καταγγελία, δεν ήξερε ποιοι ήταν οι νεαροί και βρήκε τις φωτογραφίες τους μέσα από το facebook του κλαμπ. Εκείνο που προκαλεί έκπληξη είναι ότι δεν έκανε την καταγγελία στη Ρόδο, αλλά όταν γύρισε στην πατρίδα της. Θεωρώ ότι ο απώτερος σκοπός της είναι να βγάλει χρήματα από τους πελάτες μου και κυρίως από τον τραγουδιστή, που θεωρεί ότι λόγω επαγγέλματος έχει λεφτά. Οι εντολείς μου αναφέρουν κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έχουν κάνει τις πράξεις που τους αποδίδονται».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ