Γ. Καμίτσης: Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στην Πάτμο

0
171
Αξιότιμοι συνεργάτες καλησπέρα
Με αφορμή την πρωτοβουλία του Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου κ. Μουσελλή Εμμανουήλ για  την δημιουργία ΔΟΥ στην Κάλυμνο παρακαλώ όπως συμπεριληφθεί στον σχεδιασμό και η λειτουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στην Πάτμο όπως υφίσταται και στην Λέρο.
Μετά τιμής
Γεώργιος Καμίτσης
Σύμβουλος ΕΒΕΔ
Πάτμος 03/12/2019
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ Π.Ε.ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

MOUSELIS MANOLHS EPARXOS

Ο ΄Επαρχος της Π.Ε. Καλύμνου κ.  Εμμανουήλ Γεωργίου Μουσελλής έστειλε την παρακάτω επιστολή στους Δημάρχους της Περιφερειακής  Ενότητας με σκοπό την επανυποβολή του αιτήματος επαναλειτουργίας της ΔΟΥ Καλύμνου  για την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής μας:

 

Αγαπητοί κύριοι Δήμαρχοι,
Όπως γνωρίζετε στα πλαίσια των μνημονιακών υποχρεώσεων της Χώρας και της ανάγκης περιορισμού των δαπανών, καταργήθηκαν οι υπηρεσίες Δ.Ο.Υ. της Περιφερειακής μας Ενότητας. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες εξυπηρετούσαν πραγματικές ανάγκες ενός σημαντικού αριθμού πολιτών , οι οποίοι με τα νέα δεδομένα είναι υποχρεωμένοι να απευθύνονται στην ήδη επιβαρυμένη ΔΟΥ Κω για να εξυπηρετηθούν. Η ανάγκη επαναλειτουργίας τουλάχιστον της ΔΟΥ Καλύμνου καταγράφεται ως επιτακτική και από τους πολίτες και από τους επαγγελματίες που εξυπηρετούνταν από αυτήν.
Ως εκ τούτου θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μας, να αναλάβουμε πρωτοβουλία και να διεκδικήσουμε να λειτουργήσει εκ νέου η συγκεκριμένη υπηρεσία. Άλλωστε είναι ένα αίτημα που είχε υποβληθεί και στην προηγούμενη Κυβέρνηση και είχαμε την αίσθηση ότι είχε δρομολογηθεί η διαδικασία για την ικανοποίηση του. Σε κάθε περίπτωση το αίτημα πρέπει να υποβληθεί ξανά και να υποστηριχτεί σθεναρά από όλους μας ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να λυθεί το πρόβλημα.
Για το λόγο αυτό και ως πρώτο βήμα της διεκδίκησης μας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε μια επιστολή, υποστηρικτική του αιτήματος, την οποία θα χρησιμοποιήσουμε κατά την επίσκεψη μας στα αρμόδια Υπουργεία. . Επίσης σας ενημερώνω ότι αμέσως μόλις προγραμματιστεί συνάντηση για το θέμα , θα σας ενημερώσω σχετικά για να παραστείτε μαζί μου, εάν το επιθυμείτε και να προσπαθήσουμε από κοινού να θέσουμε το πρόβλημα και να ζητήσουμε τη λύση του .

Με εκτίμηση
Ο ΄Επαρχος Π.Ε. Καλύμνου

 

Εμμανουήλ Γεωργίου Μουσελλής

https://www.patmostimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.