«Άνοιγμα» του δήμου Λειψών στην πολωνική αγορά

0
278

Την πρώτη γνωριμία του προορισμού με την Πολωνική αγορά επιχείρησε ο Δήμος Λειψών με την συμμετοχή του με ξεχωριστό  stand στο καλαίσθητο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην  5η Grecka Panorama στη Βαρσοβία, που έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019.

Η Αντιδήμαρχος κυρία Ευαγγελίστρια Λαουντού και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Μπουράκης εκπροσώπησαν τον προορισμό, παρέχοντας χρηστικές πληροφορίες και δίνοντας  τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να μοιραστούν την εμπειρία των Λειψών με τους  ενδιαφερόμενους Πολωνούς ταξιδιώτες. Οι επισκέπτες του περιπτέρου γοητεύτηκαν με το απαράμιλλο φυσικό κάλλος του νησιού της θεάς Καλυψούς, ενθουσιάστηκαν με  το εύρος επιλογών για ανεπιτήδευτες  διακοπές που παρέχει η «παρέα» με τα 24 νησάκια, πήραν γεύση από Λειψούς δοκιμάζοντας τοπικά εδέσματα και αναχώρησαν με πολλά χαμόγελα  και μία μοντέρνα εντυπωσιακή τσάντα με το νέο λογότυπο του προορισμού.

Στο πλαίσιο της εκθεσιακής τους συμμετοχής, οι εκπρόσωποι των Λειψών είχαν προγραμματισμένες επαφές με δημοσιογράφους – bloggers και εκπροσώπους έγκριτων φορέων με στόχο τη διερεύνηση περαιτέρω δράσεων σύσφιξης της σχέσης  του προορισμού με τη δυναμική Πολωνική αγορά που εξακολουθεί να δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην Ελλάδα για πολλές συνεχόμενες χρονιές. «Άλλη μια χρονιά κλείνει πολύ ικανοποιητικά για τον Τουρισμό των Λειψών, σημειώνοντας θετικές επιδόσεις. Οι επιλογές μας τα τελευταία έτη μας δικαιώνουν, ωστόσο δεν επαναπαυόμαστε. Προχωράμε με σύστημα, εξετάζουμε νέες αγορές και σχεδιάζουμε το πλάνο της επόμενης ημέρας με επιπλέον στοχευμένες ενέργειες», τόνισε ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος  μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του Δήμου στην έκθεση αποκλειστικά για Ελλάδα στην Πολωνική πρωτεύουσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ