Καπνίζουν τυλιγμένοι με κουβέρτες σε ανοικτό χώρο λόγω αντικαπνιστικού νόμου θαμώνες Καφετέριας στην κεντρική πλατεία Καλύμνου (video)

7
739

Μία έξυπνη ιδέα για τους μανιώδεις καπνιστές μετά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Ο φακός του kalymnos-news.gr κατέγραψε  θαμώνες Καφετέριας στην κεντρική πλατεία Καλύμνου να κάθονται τυλιγμένοι με κουβέρτες στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και να καπνίζουν .

Τις κουβέρτες διαθέτει στους πελάτες το κατάστημα.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμντάς για το kalymnos-news.gr

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στον κύριο που είπε ότι σέβεται τον αντικαπνιστικό νόμο, μπράβο και για το χιούμορ τους που είχαν στο ρεπορτάζ…γιατί σε άλλο ρεπορτάζ σε μεγάλο κανάλι, και τι δεν ακούσαμε από τους καπνιστές!!
    Μια χαρά μπουφάν και κουβερτούλα, προφυλάσσεσαι και από το κρύο. Μπροστά στο κακό που προκαλεί το κάπνισμα το κρύο είναι μηδαμινό!!

  2. Και στην βόρεια Ελλάδα έτσι με κουβερτουλες στα μαγαζιά έχουν ξεκινήσει τι να κάνουν δε γίνετε κ αλλιος

  3. ΣΥΓΝΩΜΗ ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑ ΚΑΙ ΠΑΠΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΚΕΑ

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ..ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΤΟ ΚΡΥΟ…ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΠΑΡ,ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ,ΣΤΕΚΙ….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ.ΚΑΙ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ..ΑΑΑ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ..ΜΑ ΤΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

  4. ΤΕΛΙΚΑ…ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ …ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ……ΑΝ ΟΧΙ…..ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ…ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ….ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ…..

  5. ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ....ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ,,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ

    ΤΕΛΙΚΑ…ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ…..

  6. Αυτό δεν είναι τπτ το παππού μου τον αστροναύτη που κάπνιζε τον ανάγκαζαν να βγει έξω από το διαστημόπλοιο…. Κανένας δεν αναγνώρισε ότι κάρφωσε ένα γιγαντιαίο σφουγγάρι στο έδαφος της σελήνης και έκανε διάσημη τη Κάλυμνο σε όλο το γαλαξία….

  7. ρε φιλε ,ειπαμε πια λενε ψεματα οι καλυμνιοι αλλα εσυ το ξεσκισες….οσο για τον παππου σου….εμενα μου φερανε πετρες απο την σεληνη απο κατι ουφο που τον απαγαγανε τκαι τον πγανε στην σεληνη,πριν καν πανε οι αμερικανοι…το 1969…/οι αμερικανοι μετα τον πηραμ συμβουλο στην πρωτη τους αποστολη στο διαστημα..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ