Ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου Νικόλαος Κορφιάς για τον αδόκητο θάνατο του καθηγητή Μιχαήλ Ε. Γιαννικουρή (ΒΙΝΤΕΟ)

0
510

Πέρασαν 9 ημέρες από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2020 όταν ο 49χρονος καθηγητής Πληροφορικής Μιχάλης Ε.Γιαννικουρής αιφνίδια άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο Γραφείο του στο 1ο Νικηφόρειο Λύκειο Καλύμνου.

Ένας αδόκητος θάνατος ενός εξαιρετικού ανθρώπου, ενός νέου επιστήμονα, ενός άριστου εκπαιδευτικού και συναδέλφου, ενός αγαπητού, χαμογελαστού ,καλοσυνάτου  και δραστήριου συμπολίτη μας που σκόρπισε θλίψη στην Καλυμνιακή  κοινωνία και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο Μιχάλης ένας υποδειγματικός οικογενειάρχης παντρεμένος με την Ειρήνη Στάμου είχε 3 ανήλικα παιδιά . Δύο αγόρια μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου και ένα μικρό κορίτσι μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου.

Δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς.

Σήμερα Πέμπτη πρωϊ 16 Ιανουαρίου 2020 η σύζυγος και τα παιδιά του, η μητέρα του και τα αδέλφια του, οι συγγενείς,οι φίλοι και γνωστοί, οι συνάδελφοι του και μαθητές τίμησαν την μνήμη του στο μνημόσυνο που τελέστηκε για τα 9μερα στον Ι.Ν Αρχαγγέλου Πανόρμου.

Ο Διευθυντής του Νικηφορείου 1ου Γενικού Λυκείου Καλύμνου Νικόλαος Κορφιάς βαθιά συγκινημένος μίλησε στην κάμερα του kalymnos-news.gr για την μεγάλη απώλεια του Μιχάλη Γιαννικουρή .

Δείτε τα όσα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ