Ρόδος: Συνελήφθη 32χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για βιασμό 19χρονης ημεδαπής

0
212

Για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 19χρονης, κατηγορείται 32χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη προχθές από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά από καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος διέμενε τον τελευταίο ενάμιση μήνα στο σπίτι της 19χρονης και μαζί τους ήταν και η μητέρα της.

Προχθές το βράδυ η νεαρή κοπέλα μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε ότι στις 15 Ιανουαρίου ο 32χρονος με τον οποίο φέρονται να βρίσκονταν σε σχέση εισήλθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της, κάτι που είχε γίνει και άλλες τρεις φορές, χωρίς η ίδια να το επιθυμεί.

Η καταγγελία αυτή είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 32χρονου ο οποίος χθες συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο, προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στην ανάκριση όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα. Σημειώνεται πως τη Δευτέρα θα κληθούν να καταθέσουν στην ανακρίτρια η 19χρονη καταγγέλλουσα αλλά και η μητέρα της, ενώ ο 32χρονος αρνείται από την πρώτη στιγμή τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος αποδέχεται ότι υπήρξε ερωτική επαφή με τη 19χρονη αλλά όλα έγιναν με τη θέλησή της.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ