Επαγγελματικό Σωματείο Επιχειρήσεων Δωδ/σου Εκμίσθωσης Ε.Ι.Χ Αυτοκινήτων με Οδηγό: Συνάντηση με ΕΒΕΔ Κω

5
625

Συνάντηση με τα μέλη του ΕΒΕΔ (παράρτημα Κω) πραγματοποίησε το νεοϊδρυθέν Επαγγελματικό Σωματείο Επιχειρήσεων Δωδεκανήσου Εκμίσθωσης Ε.Ι.Χ Αυτοκινήτων με Οδηγό  την Τρίτη 14-1-2020 στην αίθουσα του επιμελητηρίου Κω, προκειμένου να ενημερωθεί το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για την ίδρυση του νέου σωματείου. Στη συνάντηση που διήρκησε περισσότερο από μια ώρα και πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά καλό κλίμα και μέσα σε πνεύμα συναντίληψης για την συμβολή αυτών των επιχειρήσεων στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος στις επιβατικές μεταφορές και όχι μόνο,  συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των Επιχειρήσεων Εκμίσθωσης Ε.Ι.Χ Αυτοκινήτων με Οδηγό και με το πέρας αυτής, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του σωματείου κ. Στέφανος Γραμμένος κατέθεσε έγγραφο υπόμνημα των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο.  Στη συνάντηση συμμετείχαν τα μέλη του ΕΒΕΔ οι κύριοι: Ν. Τσακίρης, Δ. Σαράντης, Κ. Χαρίσης, Π. Βρακίδης, Δ. Κώστογλου, Ε. Γαμπιεράκης, Ι. Παπαδημητρίου, Γ. Βρούβας  και  το ΔΣ του νεοϊδρυθέντος Επαγγελματικού Σωματείου Επιχειρήσεων Δωδεκανήσου Εκμίσθωσης Ε.Ι.Χ Αυτοκινήτων με Οδηγό οι κύριοι: Σ. Γραμμένος, Ι. Σακαβάρας, Δ. Σταφυλάς, Ν. Καπογιαννάτος, Γ. Σταμπολίδης.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα καλόπαιδια της πιάτσας απο παράνομα ιχ Τώρα γίνανε νόμιμα χωρίς ελέγχους χωρίς ένα χρώμα και πινακίδες να ξεχωρίζουν τζάμπα μάγκες της αρπαχτής

  2. Οι πιο νόμιμοι της πιάτσας θες να πεις. Τώρα και με ηλεκτρονική πλατφόρμα online οι μόνοι απολύτως νόμιμοι και με τη βούλα του κράτους. Περαστικά…

  3. Πιστεύω πως τώρα μπαίνει το νερό στο σωστό αυλάκι της νομιμότητας.. Θεωρώ σωστη την προσπάθεια καθως και μια καλή συνεργασία με τους νόμιμους θα ήταν καλή για όλους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.