Συνάντηση εργασίας Επάρχου με Πρόεδρους Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Ηρακλειδών

5
712

Θέμα: Συνάντηση εργασίας Επάρχου με Πρόεδρους Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Ηρακλειδών

 

Την  Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020,  έλαβε χώρα συνάντηση εργασίας μεταξύ του Επάρχου Κω-Νισύρου  κου Καμπανή Ιωάννη, υπηρεσιακών παραγόντων του Επαρχείου Κω και των Προέδρων των τοπικών Κοινοτήτων Αντιμάχειας, Καρδάμαινας και Κεφάλου, κυρίων Φραζή Ν., Πόγια Ν. και Κοκκαλάκη Γ. αντίστοιχα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας και πιο συγκεκριμένα θέματα που αφορούν στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο.

Μεταξύ των άλλων συμφωνήθηκε η άμεση αποστολή αιτήματος, εκ μέρους των προέδρων και του Έπαρχου, προς το Υπουργείο Υγείας, για την αναβάθμιση των Περιφερειακών Ιατρείων (Αγροτικά Ιατρεία) των περιοχών ευθύνης των, σε πολυδύναμα ιατρεία. Με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθεί η αύξηση των υπηρετούντων ιατρών σε δύο ή τρεις, με επιπλέον τοποθέτηση νοσηλευτικού προσωπικού.

Επίσης αποφασίσθηκε να απαιτηθεί άμεσα για το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας η  κατάθεση από το Υπουργείο Υγείας του οργανισμού λειτουργίας με σκοπό την στελέχωση του με Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό.

Ζητείται επίσης η μόνιμη παρουσία Ασθενοφόρου (ΕΚΑΒ) στην τοπική κοινότητα Αντιμάχειας, με σκοπό την εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών.

Τις προσεχείς ημέρες θα προγραμματισθεί αντίστοιχη συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους των τοπικών συμβουλίων, τοπικών  κοινοτήτων Ασφενδιού και Πυλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προεδροι του ειπατε για τις εκατονταδες καμενες λαμπες στο επαρχιακο δικτυο; του ειπατε να καθαρισει πριν ερθει ο τουρισμος τα χαντακια απο τα χορτα και τα πλαστικα; επιτελους να τα πει στο χατζημαρκο να αναλαβει τις ευθυνες του. Κυριως ομως του ειπατε για την ελλειψη σχολικων αιθουσων;

    • Καποτε ελεγες οτι οι υποχρεωσεις αυτες ειναι του Κυριτση!!!!Τωρα που ειναι ο κολλητος σου δημαρχος,το αλλαξες και ειναι υποχρεωση του Καμπανη!!!Ενεργε πολιτη εισαι για τα πανηγυρια!!!Αν και εκει τακτικος θαμωνας εισαι!!!

  2. …..Μετα την λιμνη του Πυλιου θεοσκοτεινοι ολοι οι δρομοι!!!
    Σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω!!!

  3. Μακάρι να γίνει κ επαρχε…..ελπίζουμε να μην μας κοροϊδευεται για το ΚΥ….αιώνιος έπαρχος…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ