Λέρος: Οι επιχειρηματίες του νησιού στηρίζουν οικονομικά τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που κάηκαν

0
374

Τη βαθιά θλίψη και τη συμπαράσταση του προς τους δύο επιχειρηματίες που είδαν τα καταστήματά τους να καίγονται χθες Πέμπτη το πρωί, 6 Φεβρουαρίου 2020 εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επαγγελματιών Εστίασης Λέρου.

Μάλιστα ως ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης καλούν όλους όσους επιθυμούν να δώσουν ένα χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του Σωματείου.

Τα λεφτά θα δοθούν και στους δύο επιχειρηματίες σε μετρητά.

Πρόκειται για τα καταστήματα «Γλάρος» και «Ίστιον», τα οποία γειτνιάζουν. Ένα από τα πιο εικονικά κτίρια της Λέρου, χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’20 σύμφωνα με την αρχιτεκτονική εκείνης της εποχής. Αργότερα, τέλη του ’50, το κτίριο χωρίστηκε σε δυο διαφορετικές ιδιοκτησίες, αυτό που παρέμεινε ίδιο είναι η σκεπή της δεξιάς πλευράς.

Το κτίριο φιλοξενεί επιχειρήσεις εστίασεις από τη δεκαετία του ’80. Πολλές είναι οι γενιές που μεγάλωσαν και έχουν αναμνήσεις σε αυτό το κτίριο. Υπήρξε ένα κόσμημα αλλά και το βασικό σημείο συναντήσεων για την κοινότητα της Λέρου.

Την Πέμπτη η οροφή του κτιρίου κατέρρευσε έπειτα από την πυρκαγιά που προκλήθηκε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα.

Ανακοίνωση του Σωματείου Επαγγελματιών Εστίασης Λέρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επαγγελματιών Εστίασης Λέρου εκφράζει τη βαθιά θλίψη και συμπαράσταση του προς τους συναδέλφους μας, για την τεράστια ζημιά που υπέστησαν οι επιχειρήσεις τους και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους δίνοντας ένα χρηματικό ποσό στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του Σωματείου, τα λεφτά θα δοθούν και στους δύο επιχειρηματίες σε μετρητά .

Η βοήθεια σας είναι σημαντική.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓ: 827/540012-02

IBAN: GR 73 0110 8270 0000 8275 4001 202

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΖΗΜΙΕΣ ΑΓ ΜΑΡΙΝΑ

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ