Αστυνομικοί (από το ΚΥΤ Κω) έγιναν «στουπί», δεν πλήρωσαν και συνελήφθησαν

11
2449

Αστυνομικοί έγιναν «στουπί», δεν πλήρωσαν και συνελήφθησαν

Δύο συναδέλφους τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί στην Κω. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr, οι δύο κατηγορούμενοι πήγαν σε νυχτερινό κέντρο του νησιού και δήλωσαν ότι ανήκουν
σε ειδική υπηρεσία ελέγχου της ΕΛ.ΑΣ. Κατανάλωσαν άφθονο αλκοόλ, σε σημείο που μέθυσαν, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης, αλλά έφυγαν χωρίς να πληρώσουν το λογαριασμό, επαναλαμβάνοντας την ιδιότητά τους.

Ο ιδιοκτήτης, όμως, μόλις οι… μεθυσμένοι έφυγαν, κάλεσε την αστυνομία, κατήγγειλε το περιστατικό και οι… πότες συνελήφθησαν.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για δύο αποσπασμένους στο hot spot αστυνομικούς.
Το αυτόφωρο πήρε αναβολή για την Τέταρτη μεσημέρι. Έχουν σοβαρά αδικήματα σε βάρος τους για παράβαση καθήκοντος και αντιποίηση αρχής

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ.

  2. Που μισει ο πολιτης …ειμαι ο νομος και οτι θελω κανω ασε που αυτο ειναι πταισμα σε σχεση με αλλα που συμβαινουν…

  3. Το κάθε καρυδιάς καρύδι..ένα απ τα άτομα της δίωξης είναι και απ τους φανατικούς ,που γράφουν για μπόχαλους κ.λ.π.Το γνώρισα και μαζί με κάποιος υπεράνω,χωρίς να το καταλάβουν γίνονται ..ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ. Ξέρετε τι σημαίνει μισθοφόρος?Ότι εδώ μένουν μόνο για τα χρήματα,τοις γυναιξί τοις επιδομένοις της χρήμασι..το σιδηρούν κιγκλίδωμα…της…. το κάγκελο…ειδικά για κάποιους που σχολιάζουν απ την Λέσχη των Αξιωματικών και τα ..περίχωρα (με τις ταινίες στα τζάμια)…αν έκαναν σωστότερη χρήση των ..υλικών της Ε.Υ.Π θα έπιαναν πολλούς παραβάτες…που είναι στα σώματα ανασφαλείας!

  4. αντιποίηση αρχής γιατί… ? δεν ισχύει !! Ήταν αστυνομικοί… δεν ισχύει αυτή η κατηγόρια !!! μην γράφετε ότι να ναι …

  5. Κάνανε και έλεγχο σε ανυποψίαστους νόμιμους πολίτες, που πρόσεχαν μην και γίνουν υπαίτιοι να πάθει κάτι κάποιοςσυμπολίτης μας.
    Οι πραγματικοί αστυνομικοί είναι οι ίδιοι οι πολίτες.
    ΜΟΝΟ αυτοί νοιάζονται πραγματικά για το καλό των ανθρώπων που έχουν τα ίδια προβλήματα και ζούν την ίδια πραγματικότητα.
    ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ.

  6. Ο καθενας λεει οτι του κατεβει.οτι ειναι ο αρχηγος με λιγα λογια.προσοχη σ αυτα γιατι θα εχουμε μεγαλα μπερδεματα στο τελος.κ δεν φταινε τα μαγαζια να την πληρωνουνε,ιδιως τωρα που δεν υπαρχει πελατεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ