Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Τσαμπίκου Κουμεντή

0
548

Συλλυπητήριο μήνυμα του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη για το θάνατο του Τσαμπίκου Κουμεντή.

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης στο άγγελμα του θανάτου του Τσαμπίκου Κουμεντή προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού μου Τσαμπίκου Κουμεντή. Του εξαίρετου ανθρώπου, επαγγελματία και οικογενειάρχη. Του αγωνιστή των φιλελεύθερων ιδεών της Νέας Δημοκρατίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο. Αλλά πάνω απ’όλα του καλού μου φίλου και συνεργάτη. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ροδίτικης γης που θα τον σκεπάσει.»

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Τσαμπίκου Κουμεντή

 

Ο Τσαμπίκος Κουμεντής υπήρξε ένας δημιουργικός επιχειρηματίας, ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχε ενεργά και με πάθος στο τουριστικό θαύμα του νησιού μας.

 

Πέρα από όλα αυτά, ήταν και άνθρωπος της πολιτικής. Με την παρουσία του στα κοινά και τις προτάσεις του στήριξε την τοπική αυτοδιοίκηση και ενίσχυσε με τις απόψεις του την παράταξη την οποία πίστευε, τη Νέα Δημοκρατία.

 

Τα θερμότερα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του. Ο Τσαμπίκος Κουμεντής αποτέλεσε υπόδειγμα οικογενειάρχη, υπόδειγμα ανθρώπου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Συλλυπητήριο ΝΟΔΕ ΝΔ

Με πόνο ψυχής η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά ένα άξιο στέλεχος της που παρέμεινε σε ενεργή δράση μέχρι τη τελευταία στιγμή της ζωής του, τον Τσαμπίκο Κουμεντή. Ο Τσαμπίκος καταξιωμένος και στο συνδικαλιστικό κίνημα, υπήρξε πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων, τίμησε με τη παρουσία του τον πολιτικό χώρο που με συνέπεια υπηρέτησε επί σειρά ετών . Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θα αποτελεί για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση στη δράση και τη συνέπεια. Ας είναι ελαφρύ το χώρα της Ρόδου που θα τον δεχτεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.