Δημήτρης Κρεμαστινός: Διασωληνωμένος και σταθερός με μια ήπια βελτίωση, αλλά η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη

1
492

Διασωληνωμένος και σταθερός με μια ήπια βελτίωση στα εργαστηριακά ευρήματα, παραμένει ο καθηγητής καρδιολογίας, Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος προσβλήθηκε από κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του flash.gr από πρόσωπα του οικογενειακού του κύκλου, η υγεία του πρώην υπουργού Υγείας δεν επιδεινώθηκε άλλο, ωστόσο η κατάσταση είναι ακόμα κρίσιμη.
Ο 78χρονος πρώην υπουργός Υγείας, Δημήτρης Κρεμαστινός βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Πληροφορίες του flash.gr αναφέρουν ότι διασωληνώθηκε λίγο πριν τις 22.00 της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κρεμαστινός το απόγευμα της Πέμπτης ήταν «σταθερός με αναπνευστήρα, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση».
Οι ίδιες πηγές είχαν σημειώσει στο flash.gr: «Περιμένουμε την απογευματινή εκτίμηση των γιατρών. Πάντως είναι ξύπνιος. Το παλεύει ακόμα». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο καθηγητής μίλησε με μέλη της οικογένειας του τηλεφωνικώς και είχε διαύγεια. Ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, παρά μόνο υπέρταση.
Ο πρώην υπουργός πήγε την Τετάρτη στο Ναυτικό Νοσοκομείο (ΝΙΜΙΤΣ), έπεσε ο κορεσμός (οξυγόνο) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Περαστικά στον κύριο καθηγητή. Παρατηρώ ότι δεν είναι δυνατόν να μίλησε λόγω του αναπνευστήρα αλλά το σωστότερο θα ήταν ότι επικοινώνησε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ