Ένα παραδεισένιο φυτώριο των αδελφών Καρύπη στο Βαθύ Καλύμνου (video)

0
510

Ένα φανταστικό φυτώριο με μια παραδεισένια ομορφιά των αδελφών Καρύπη βρίσκεται  στο Βαθύ Καλύμνου.

Μεγάλη ποικιλία από λουλούδια πολύχρωμα που στην κυριολεξία  ερεθίζουν τις αισθήσεις με τα χρώματα και τα αρώματα τους, που γαληνεύουν την ψυχή και ξεκουράζουν το βλέμμα και το σώμα.

Γλάστρες φυτά ,αλλά και ολόκληρα δέντρα , κάθε είδος εσπεριδοειδούς. Ποικιλία οπωροκηπευτικών και ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Ένα φυτώριο που με πολύ μεράκι και αγάπη φροντίζουν τα αδέλφια Γιώργος και Παναγιώτης Καρύπης πτυχιούχοι  Γεωπόνοι.

Το φυτώριο προσφέρει λύσεις για την διαμόρφωση και τον σχεδιασμό καλαίσθητων και υψηλών προδιαγραφών κήπων, τόσο στην Κάλυμνο όσο και στα γύρω νησιά.

Και πάντα δίνονται οι πολύ χρήσιμες συμβουλές των ιδιοκτητών για να καταφέρετε να μετατρέψετε τον κήπο σας σε παραδεισένιο.

Η κάμερα του kalymnos-news.gr επισκέφτηκε το φυτώριο την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020 και ο εκ των ιδιοκτητών Γιώργος Καρύπης μας ξενάγησε σε όλους τους χώρους του εντυπωσιακού φυτωρίου.

Και επειδή η διαδικασία ενασχόλησης με τη δημιουργία και φροντίδας του κήπου χρειάζεται και κάποια χρήσιμα προϊόντα όπως λιπάσματα, φυτοφάρμακα, χώμα και μικροεργαλεία, ο φακός του kalymnos-news.gr στη συνέχεια επισκέφτηκε το κατάστημα που διατηρεί η οικογένεια στον άγιο Στέφανο όπου μας μίλησε ο Παναγιώτης Καρύπης

Δείτε το πανέμορφο, πολύχρωμο και αισιόδοξο ρεπορτάζ του Μάμα Χαραμαντά για το kalymnos-news.gr

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ