Έτοιμα τα πρώτα ΑΤΜ στα hot spot σε Κω και Μόρια (ΦΩΤΟ)

5
493

Τοποθετήθηκαν ήδη τα πρώτα ΑΤΜ στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Μόρια και την Κω, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που ανέλαβε το υπουργείο Μετανάστευσης για τον περιορισμό των μετακινήσεων προσφύγων και μεταναστών στα νησιά λόγω κορωνοϊού.

Το σχετικό αίτημα είχε υποβάλλει προς την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης προκειμένου να τοποθετηθούν μηχανήματα ανάληψης σε κάθε δομή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το υπουργείο Μετανάστευσης τα δύο ΑΤΜ θα λειτουργήσουν από την επόμενη εβδομάδα και μέσα στον Μάιο θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και λειτουργία τους σε όλες τις δομές.

Δείτε φωτογραφίες από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης που τοποθετήθηκαν σε Μυτιλήνη και Κω

841c7c68-09c3-4f87-98d9-f56c8c2ab120
993be917-2f12-498d-b80a-b60f62202472

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε κανενα μικρο νησακι-αγονο,οι εθνικοι ευεργετες – τραπεζιτες,που αναπνευουν με θυσιες του Ελληνικου λαου,θα βαλουν????

    • Πριν ένα περίπου χρόνο ο Mr Tsipras στο ΜΑΡΟΚΟ υπέγραψε συμφωνία να δεχθούμε και εμείς μόνιμα πρόσφυγες από όπου να ναι.(Μαρόκο Κόγκο Ζιμπαμπουε Πακιστάν Μαυρισταν Μπο@ρ@ελοσταν κτλ κτλ). Τι κάνουμε τώρα? Ιδού η απορία…

  2. Βαλτε τους λαθρομεταναστες να επικοισουν τα ξερονησια να τα παρουν και αυτα πιο ευκολα οι Τουρκοι… Ξεφτιλες

  3. Μετράω μέρες μέχρι να τα δούμε ανοιγμένα σαν κονσερβοκούτια και άδεια. Πόσο θέλουν για να σκεφτούν ότι εκεί μέσα υπάρχουν αρκετές χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, έτοιμα για κατανάλωση. Δεν βλέπω και κάποια ιδιαίτερη προστασία στον χώρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ