Βίντεο: Το εξαιρετικό αφιέρωμα του Mega στον Δημήτρη Κρεμαστινό

0
558

8 Μαΐου 2020. Στη λίστα των νεκρών του κορωνοϊού προστίθεται ο Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο άνθρωπος που υπηρέτησε την υγεία με πίστη και δύναμη.

Καθηγητής καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Δημήτρης Κρεμαστινός είχε διατελέσει υπουργός Υγείας και Πρόνοιας επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός υπηρέτησε την ιατρική επιστήμη αλλά και την πολιτική με ήθος και συνέπεια. Επί θητείας του το ΕΚΑΒ απλώνεται σε όλη τη χώρα. Ιδρύεται ο ΟΚΑΝΑ, απαγορεύεται το κάπνισμα στα νοσοκομεία.

Πολεμάει όσο κανείς άλλος τα «φακελάκια» και αγωνίζεται για να θωρακίσει το σύστημα υγείας. Όλοι του είχαν εμπιστοσύνη. Πάνω από όλα όμως, ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Λίγες ημέρες πριν την εισαγωγή του στον «Ευαγγελισμό», σε συνέντευξή του στο MEGA είχε εκφράσει την ανησυχία για τον ιό και έδωσε οδηγίες προστασίας από τον Covid-19.

Στις 26 Μαρτίου ο Δημήτρης Κρεμαστινός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και εισήχθη στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού». Επί ενάμιση μήνα δίνει μάχη για τη ζωή του, έχοντας στο πλευρό του τους συναδέλφους του.

Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού εξέφρασε η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία.

Πηγή: megatv.com – rodiaki.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ