Μ. Ιατρίδη: Εντάσσονται στα μέτρα στήριξης και οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης

0
304

Εντάσσονται στα μέτρα στήριξης και οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, μετά τη συνάντηση της Μίκας Ιατρίδη με τον Υπουργό Οικονομικών. Υπογραφή ΚΥΑ εντός των επόμενων ημερών.

 

Θα ενταχθούν στα μέτρα στήριξης και οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, ύστερα από τη συνάντηση της Μίκας Ιατρίδη με τον Υπουργό Οικονομικών, κ., Χρήστο Σταϊκούρα, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο, τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020.

 

Ως αποτέλεσμα της συνάντησης και της παρέμβασης της Μίκας Ιατρίδη, υπήρξε τηλεφωνική συνεννόηση και με τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη και ενημέρωση από το Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, κ. Αθανάσιο Πετραλιά, ότι ο ΚΑΔ των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα ενταχθεί στα μέτρα στήριξης που έχει λάβει το Υπουργείο Οικονομικών. Οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν με την υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) εντός των επόμενων ημερών.

 

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:

 

«Ύστερα από τη συνάντηση και τη συνεργασία μου με τον Υπουργό Οικονομικών, και την επικοινωνία μου με τον Υφυπουργό Οικονομικών και το Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, στους οποίους ανέφερα συνολικά τα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις που βασίζονται στην εποχικότητα, το Υπουργείο θα εντάξει στα μέτρα στήριξης και τον ΚΑΔ των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, με ΚΥΑ η οποία αναμένεται να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες.

 

Η Κυβέρνηση ακούει την κοινωνία και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να στηριχθούν όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι. Με συστηματική δουλειά, προχωράμε για την επανεκκίνηση της οικονομίας μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ