ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ Σε Λειψούς και Αγαθονήσι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου | Παραλλήρημα Τουρκικών ΜΜΕ «Το Αγαθονήσι είναι δικό μας έδαφος»

0
784

Με την επίσκεψή της στο Εθνικό Φυλάκιο Αγαθονησίου ξεκίνησε η σημερινή περιοδεία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, στο Αγαθονήσι και στους Λειψούς

 

Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς και τους 9 μαθητές του σχολείου και ακολούθως με το δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου.

Λίγο μετά τις 11:00 επισκέφτηκε την κανονιοφόρο ΠΝ «Κ/Φ ΚΡΑΤΑΙΟΣ».

Στις 13:00 η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αφίχθηκε στους Λειψούς, όπου επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες του νησιού.

Επίσης, θείχε  συνάντηση με τις τοπικές Αρχές και τα 100 παιδιά του σχολείου.

Ξεναγήθηκε στο σκάφος Aegean Explorer του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» και ακολούθησε συνάντηση με το δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς στην πλατεία των Λειψών.

ΒΙΝΤΕΟ

https://www.alphatv.gr/news/politika/article/47252/se-leipsous-kai-agathonisi-i-proedros-tis-dimokratias/

Παραλήρημα τουρκικών ΜΜΕ για Σακελλαροπούλου: Δικό μας έδαφος το Αγαθονήσι

5103374

Από την Yeni Safak μέχρι την Sozsu, τα τουρκικά ΜΜΕ μιλούν για τουρκικά εδάφη υπό ελληνική κατοχή  αναφερόμενα στο ακριτικό νησί που επισκέφθηκε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Νέα πρόκληση από τα τουρκικά ΜΜΕ, που όχι μόνο εμφανίζουν το Αγαθονήσι ως τουρκικό νησί με το όνομο Εssek αλλά επιτίθενται και στην Πρόεδροτης Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με αφορμή την επίσκεψή της στο νησί.

Όπως γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ, το Αγαθονήσι είναι τουρκικό έδαφος που ανήκει στον δήμο Αϊδινίου.

sakellaropoulou_turkey
sakellaropoulou_yenisafak

Ένα προς ένα τα τουρκικά ΜΜΕ ασχολούνται με την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε Αγαθονήσι και Λειψούς.

Από την Yeni Safak μέχρι την Sozsu, τα τουρκικά ΜΜΕ μιλούν για τουρκικά εδάφη υπό ελληνική κατοχή και με ακριβώς το ίδιο κείμενο γράφουν: «Πρόκληση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ελλάδας προς την Τουρκία. Επισκέφθηκε τη νήσο Εssek ( Αγαθονήσι) που ανήκει στο νομό Αϊδινίου! Η Σακελαροπούλου πήγε με ελικόπτερο στο τουρκικό αυτό έδαφος».

sake0
sake1
sake2
agathonisi

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ