ΜέΡΑ25 Δωδεκανήσου: Τα κυβερνητικά κλιμάκια απαξιώνουν την ύπαρξη του νοσοκομείου της Κω

0
69

Είναι οξύμωρο ότι η πολιτική ηγεσία του τουρισμού της χώρας έρχεται σήμερα ,2 ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της τουριστικής σεζόν για να υποδεχτεί Γερμανούς γιατρούς ως ένδειξη τιμής στον ιατρικό κλάδο. Σε μια επαρχία της χώρας, έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, όπου η αδιαφορία και οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της κυβέρνησης στο εδώ ιατρικό προσωπικό,τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού περί υγειονομικής θωράκισης κάνει ΜΠΑΜ.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθές επισκέφθηκε το νησί της Κω ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας κ.Χαρδαλιάς  ο οποίος δεν πέρασε καν από έξω από το νοσοκομείο της Κω.

Οι κάτοικοι του νησιού της Κω βρίσκονται στο έλεος της υγειονομικής κρίσης με υποστελεχωμένο νοσοκομείο και με σοβαρά προβλήματα υποδομών.

Για τον λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου   παγκωακό κάλεσμα διαμαρτυρίας για την κατάσταση αυτή μπροστά στο νοσοκομείο της Κω.

Καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του ΜέΡΑ25 στην Κω ,όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το νοσοκομείο της Κω ώστε να βροντοφωνάξουμε μαζί με το υγειονομικό προσωπικό ότι οι νησιώτες έχουν χορτάσει από υποσχέσεις και να ζητήσουμε την άμεση στελέχωση του νοσοκομείο της Κω με ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ