Ρόδος: Έστειλε έξι κιλά χασίς… στον εαυτό του

0
597

Έξι κιλά ακατέργαστης κάνναβης έστειλε με μεταφορική εταιρεία στον  … εαυτό του 43χρονος κάτοικος Ρόδου, ο οποίος αύριο θα δικαστεί από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε το καλοκαίρι του 2015 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, οι οποίοι εντόπισαν το δέμα με τα ναρκωτικά και μέσω αυτού, «εντόπισαν» και τον κατηγορούμενο.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, είχε εντοπιστεί σε αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στη Ρόδο και κατασχέθηκε  δέμα που περιείχε συσκευασίες κάνναβης.
Επρόκειτο για ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους έξι κιλών και εβδομήντα έξι γραμμαρίων (6.076).

Όπως διακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα αποστολέας των ναρκωτικών ήταν ένας 43χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 29.07.2015 ο κατηγορούμενος απέστειλε το δέμα με τα ναρκωτικά μέσω μεταφορικής εταιρείας που εδρεύει στην Αθήνα, με σκοπό να το παραλάβει ο ίδιος από υποκατάστημα της εταιρείας στη Ρόδο.

Το δέμα εντοπίσθηκε μετά την άφιξή του στο υποκατάστημα της Ρόδου και αφού τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση, την 1η Αυγούστου 2015 το μεσημέρι κατασχέθηκε. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, και κινήθηκε η νόμιμη διαδικασία.

rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ