Τρομοκρατικό χτύπημα στην Κάλυμνο ετοίμαζε η Πόλα Ρούπα!

8
6387

Στο σπίτι της βρέθηκε μικροποσότητα θρύμπης και οι διευθύνσεις των δημοτικών συμβούλων.

Άφωνοι έμειναν οι τοπικοί παράγοντες όταν πληροφορήθηκαν πως μεταξύ των στόχων της Πόλας Ρούπα βρισκόταν και η Κάλυμνος. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έπειτα από την έγκριση του εισαγγελέα, ενημέρωσε το πρωί της Τετάρτης τον κ.Γαλουζή πως στα ευρήματα της έρευνας υπήρχε η διεύθυνσή του  καθώς και άλλων δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων. Τα στοιχεία αυτά θεωρήθηκαν ιδιαιτέρως σημαντικά αλλά δεν ήταν τα μόνα που σχετίζονται με το νησί μας.

Τα 48 γραμμάρια ακατέργαστης θρύμπης που βρέθηκαν στο ντουλάπι της συλληφθείσας, μαρτυρούν πως η 37χρονη διατηρούσε στενούς δεσμούς με την Κάλυμνο και πιθανότατα κάποιος συνεργός της να βρίσκεται ανάμεσά μας. Στον τοίχο της ακόμη βρέθηκε μία ταραζίκα (φωτο 1) και οι αστυνομικοί εικάζουν πως είχε σκοπό να καταφύγει στα βουνά με τον Καλύμνιο συνεργό της.

Πάντως μετά τις αποκαλύψεις, ο φακός των ερευνών εστίασε στο ύποπτο ΙΧ που ήταν σταθμευμένο λίγα μέτρα από το δημαρχείο. Αυτή την ώρα, ειδικοί πυροτεχνουργοί έχουν απομακρύνει το όχημα και εξετάζουν τους μύλους καλύμνικου τυριού που βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμπεριέχουν εκρηκτικό υλικό.

H αστυνομία παρ’ όλα αυτά είναι καθησυχαστική ως προς τον κίνδυνο που διατρέχουν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι καθώς οι έρευνες σε γνωστές γιάφκες της «17 Σβυνέλλι» στη Σκάφη και την Αγία Τριάδα δεν είχαν κάποιο ανησυχητικό εύρημα.Για νεότερα θα επανέλθουμε με νέα ανάρτηση.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συνταγές για μουσακά βρέθηκαν στις σημειώσεις της Ρούπα, προσωρινά εκτός νόμου οι μελιτζάνες

      • χαχαχα…και εγώ κλαίω με το συγκεκριμένο σχόλιο, πραγματικά ήταν πολύ πετυχημένο!!
        Εγώ κλαίω και με το όνομα του blog από Κάλυμνο, (στο οποίο γράφτηκε το συγκεκριμένο άρθρο)…Αχινιός της Καλύμνου (axinios.blogspot.gr) χαχαχα!!
        Υ.Γ. …πάλι καλά που το blog δεν λεγόταν…χταπόδι ξυδάτο.gr

  2. Παλι καλα που δεν βρηκαν και κωτικο τυρι της ποσας γιατι θα την ειχαμε ασχημα.Ρε μαγκες μπας και η θρυμπη καπνιζετε να ριξω λιγη στο τσιμπουκι μου?

  3. ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ; ΟΙ ΚΑΛΥΜΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ