Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Οι εικόνες που άφησε στο πέρασμα του υδροστρόβιλος που «χτύπησε»...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Οι εικόνες που άφησε στο πέρασμα του υδροστρόβιλος που «χτύπησε» τη Ρόδο

0
2079

Ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία που εκδηλώθηκε με ακραία καιρικά φαινόμενα σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της ανατολικής Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, οι ζημιές προκλήθηκαν από υδροστρόβιλλο που «χτύπησ娻 την παραλιακή περιοχή στο Κιοτάρι, προκαλώντας ζημιές σε δέντρα, πέργκολες και τουριστικά καταστήματα.

Το γεγονός επιβεβαίωσε πριν από λίγα λεπτά μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ και η πρόεδρος της Κοινότητας Ασκληπειού κα Μαρία Παπαβασιλείου.

Από τα ξημερώματα, ειδοποιήθηκε η υπηρεσία Πολιτικής προστασίας και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου και της Περιφέρειας, συνδράμοντας έτσι στην καταγραφή και την αποκατάσταση των ζημιών αυτών.

Ανεμοστρόβιλος στο Κιοτάρι, σήκωσε δεντρα, πέργκολες από εστιατόρια στην παραλία, έχει ενημερωθεί η πολιτική προστασί και σε συνεργασία με την Ενότητα (υπηρεσίς) της Νότιας Ρόδου προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Προβλήματα επίσης υπήρξαν από την κακοκαιρία και στο οδικό τμήμα από Καλαβάδρα προς Μαντρικό, καθώς και κοντά στην περιοχή της Μαλώνας.

Αυτή την ώρα συνεργεία του Δήμου και της Περιφέρειας, βρίσκονται επίτόπου προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ