ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ: Πληθαίνουν οι θάνατοι προσφύγων…

45
1395

ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Οι πρόσφυγες είναι κι αυτοί άνθρωποι. Και οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη.

Πληθαίνουν οι θάνατοι προσφύγων στους καταυλισμούς της χώρας. Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο:

21.01.2017 Θάνατος ενός πρόσφυγα στον καταυλισμό της Μόριας. Ο άτυχος πρόσφυγας της Λέσβου προσπάθησε να ζεσταθεί μέσα σε σκηνή.

25.01.2017 Στη Σάμο βρέθηκε νεκρός Ιρακινός κουρδικής καταγωγής. Την ίδια μέρα σημειώθηκαν τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης του νησιού.

27.01.2017 Στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της Μόριας βρέθηκε η σορός ενός 45χρονου Σύρου μετανάστη.

28.01.2017 Νεκρός βρέθηκε στη σκηνή του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους 46χρονος Σύριος πρόσφυγας, στον καταυλισμό της Μόρια.

28.01.2017 Νεκρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, βρέφος μόλις δύο μηνών, το οποίο αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και φιλοξενούνταν τις τελευταίες ημέρες στον καταυλισμό προσφύγων της Ριτσώνας στην Εύβοια.

30.01.2017 Νεκρός βρέθηκε 20χρονος από το Πακιστάν στον καταυλισμό της Μόριας Η σωρός του μετανάστη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Αυτά δεν είναι τυχαία περιστατικά, αλλά πρόκειται για κρούσματα κρατικής αδιαφορίας. Τα θύματα ήταν κάποιοι από τους χιλιάδες ανθρώπους που η Ελλάδα και η Ευρώπη-φρούριο εγκλωβίζουν σε χώρους που θυμίζουν χωματερές. Σε άθλιες συνθήκες εν μέσω πολικού ψύχους χωρίς τροφή, χωρίς πόσιμο νερό, χωρίς ιατρική περίθαλψη. Ενώ έχουν σπαταληθεί τεράστια κονδύλια, ενώ οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι “κανένας πρόσφυγας δεν έχει μείνει στο κρύο”, από τα hot spot της Κω και της Λέρου, τις απαράδεκτες συνθήκες σε Μόρια και Σούδα, μέχρι τα Σφαγεία της Ντροπής της Ρόδου, οι συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων είναι εγκληματικές. Παράλληλα, κόβονται επιδοτήσεις στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Τήλου, πετιούνται στο δρόμο πρόσφυγες άλλων νησιών της Δωδεκανήσου και συνεχίζεται ο διαχωρισμός σε «οικονομικούς μετανάστες» και «νόμιμους πρόσφυγες».

Όλα αυτά για τον ιερό σκοπό: να μην πληγεί η τουριστική εικόνα της χώρας! Αλήθεια, ξέρουν πόσοι χιλιάδες επισκέπτες των νησιών μας έχουν προσφέρει δωρεές για τους πρόσφυγες;
Την ίδια ώρα οι απελάσεις προς την “ασφαλή Τουρκία” συνεχίζονται ταχύτατα. Απελάσεις εγκληματικές, τις περισσότερες φορές συνώνυμες του θανάτου. Η Μέση Ανατολή δεν είναι ασφαλής περιοχή, ενώ οι επαναπροωθήσεις στις εμπόλεμες περιοχές επιφέρουν πολύ συχνά συνθήκες ισόβιας κάθειρξης.
Η κρατική, ευρωπαϊκή και διεθνής διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος συνίσταται στην απόλυτη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αποτελεί έγκλημα κατά της ζωής και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου. Οδηγεί στον κοινωνικό κανιβαλισμό και δικαιολογεί φασιστικά μορφώματα και αντιδράσεις, όπως το πρόσφατο παράδειγμα στο σχολείο στο Πέραμα.
Εμείς όμως που δεν συναινούμε στο έγκλημα και αναγνωρίζουμε τους καταυλισμούς ως σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης, συντασσόμαστε αμέριστα με τα πραγματικά παραδείγματα αλληλεγγύης που αντιστέκονται στο ρατσισμό, που υπερασπίζονται τα ανοιχτά σχολεία, που προσφέρουν από το υστέρημα τους, που ονειρεύονται έναν κόσμο με αξιοπρέπεια για όλους.

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ!

Απαιτούμε:
• Να κλείσουν άμεσα καταυλισμοί και στρατόπεδα συγκέντρωσης και να μεταφερθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες σε κατάλληλους χώρους με όλες τις απαραίτητες παροχές θέρμανσης, τροφής, υγειονομικής περίθαλψης
• Να εγγραφούν όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία. Μόρφωση και περίθαλψη για όλους χωρίς αποκλεισμούς.
• Ελεύθερη μετακίνηση των προσφύγων, εντός και εκτός της χώρας. Επανένωση χωρισμένων οικογενειών. Μετεγκατάσταση στη χώρα επιλογής τους.
• Να σταματήσουν οι απελάσεις, Να σταματήσει η ποινικοποίηση της μετακίνησης προσφύγων. Δικαίωμα του καθενός να ζήσει καλύτερα και με ασφάλεια.

Κανένας ντόπιος και κανένας πρόσφυγας ή μετανάστης-στρια, κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να στερείται αξιοπρεπούς στέγης, θέρμανσης, ρεύματος, νερού και φαγητού!
Η αλληλεγγύη είναι μονόδρομος. Η κοινωνία θα νικήσει!

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ!

 

ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΟΑΣΙΣ – ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΡΟΔΟΥhttp://oasisrhodes.blogspot.gr

KOS SOLIDARITY – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΩΣhttp://kos-solidarity.com

ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΛΕΡΟΥhttp://www.lsn.gr

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΟ

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ

ΧΑΛΚΗ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

NISYROS SUPPORTS REFUGEES

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ

    • Οι πρόσφυγες είναι κι αυτοί άνθρωποι. Και οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη....

      ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΚΟ. ΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΑΡΟΚΟ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ κλπ κλπ ΕΔΩ? ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑ ΠΑΡΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…

  2. Κατούρησαν στο πηγάδι του Δεσπότη οι άνεργοι, άστεγοι Έλληνες;;; Για αυτούς δεν σας περισσεύει αλληλεγγύη...

    ΣΑΛΕΜΕΝΟΙ, δεν βλέπουν γύρω τους παρά μόνο τους λαθρομετανάστες και το παραδάκι που τους μοιράζει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Ξεχάσατε να ζητήσετε να τους χορηγηθεί ΙΣΟΒΙΑ ΣΎΝΤΑΞΗ σαν αυτή που έκοψε ο ΣφΥΡΙΖΑ από τις μανάδες των πολυτέκνων.

  3. Όλοι αυτοί ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ δια χειρός ΜΟΥΖΑΛΑ-ΣφΥΡΙΖΑ… Φιλεύσπλαχνοι διαμαρτύρεστε γιατί χάσατε το παραδάκι…

    Νεκροί από τα μαγκάλια στα αντίσκηνα της ντροπής, νεκροί στην θάλασσα γιατί η Κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άνοιξε τα σύνορα και τους κάλεσε να απολαύσουν την αριστερή αλληλεγγύη και εσείς ζητάτε μέτρα για τις δεξιές σας τσέπες που θα τα διαχειρίζεστε με αδιαφάνεια και κρατικές παροχές που δε έχουν οι φτωχοποιημένοι Έλλη

    • Υποκριτές αριστεροί αλληλέγγυοι Μην κατηγορείτε τον τουρισμό.

      Από εκεί ζούμε όλοι εδώ,άμεσα ή έμμεσα. Γιατί δεν φωνάζετε και για τους Έλληνες;Και βέβαια οι παράνομοι μετανάστες (διότι πλέον στα νησιά έχουμε κυρίως μετανάστες) είναι άνθρωποι. Αλλά φταίει η κυβέρνηση και όχι ο τουρισμός Που πήγε το μισό δις που διαχειρίζονταο η ΜΚΟ;Κανείς δεν λέει.

  4. Βρε σαλεμένοι φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ, τα νησιά έχουν ανάγκη να μεταφερθούν οι ΛΑΘΡΟ και όχι παχιά λόγια...

    Εσείς, ανθρωπάκια σαν την ΤΑΣΙΑ, τον Κάπτεν Ηλία ΚΑΜΑΤΕΡΟ τους προσκάλεσαν, ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ και ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ τους εγκλώβισαν στα νησιά και με ευχολόγια ο τουρισμός και η οικονομία των νησιών δεν ανακάμπτει.

  5. Πουλάνε αλληλεγγύη για αλλοδαπούς, για τους Έλληνες άνεργους, άστεγους, πεινασμένους ΜΟΥΓΚΑ οι φιλεύσπλαχνοι...

    Στα λόγια τους περισσεύει η ανθρωπιά, στην πράξη όπως αύριο που η παγωνιά θα τρυπά τα κόκαλα των δύστυχων προσφύγων και ΛΑΘΡΟ οι παραπάνω θα πουλάνε αλληλεγγύη μόνο με ανούσια κείμενα. Πάρτε βρε κακομοίρηδες κανένα προσφυγόπουλο στα ζεστά σας σπίτια, να φάνε και να ζεσταθούν και μετά γράφετε και ένα ευχολόγιο…

  6. Συγκεκριμένα, η Μπέλκις Ρίβας από τη Δομινικανή Δημοκρατία που φιλοξενείται στην ειδική πτέρυγα για ευάλωτες γυναίκες που υπάρχει στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Μόρια, έδωσε δηλώσεις, αποσπάσματα εκ των οποίων σας παρουσιάζουμε:
    «Μέσω της Τουρκίας. Ταξιδέψαμε από τη Δομινικανή Δημοκρατία αεροπορικώς στην Τουρκία και στη συνέχεια με βάρκες φθάσαμε εδώ. Αλλά ο σκοπός μας δεν ήταν να έρθουμε στην Ελλάδα. Εκείνος ο οποίος οργάνωσε αυτό το ταξίδι γνωρίζει ποια είναι η χώρα προορισμού μας. Πρέπει να φύγουμε από εδώ και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας»
    «Εγώ δεν το γνώριζα. Μας είχαν πει ότι τα σύνορα είναι ανοικτά και ότι θα μπορούσαμε να περάσουμε και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην Ευρώπη.

  7. Τώρα έχουμε εγκλωβιστεί εδώ χωρίς χρήματα. Η οικογένεια μου είναι στη χώρα μου και τα παιδιά μου επίσης. Εγώ είμαι μόνη μου εδώ. Κάποιες άλλες γυναίκες βρίσκονται σε ξενοδοχείο. Θέλω να συνεχίσω το ταξίδι μου. Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω».
    «Ναι, αυτό που ξέραμε είναι ότι είμαστε καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα, για αυτό ξεκινήσαμε και ήρθαμε. Δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς συμβαίνει. Οι περισσότεροι δεν ξέραμε».
    Κοινώς, αυτή η γυναίκα άφησε τα παιδιά της και έκανε τον γύρο του κόσμου, φτάνοντας να ξεπαγιάζει στην Μόρια, επειδή οι ανθρωπιστές του Σύριζα και της ΝΔ, που από κοινού βρίσκονται πίσω από τις ΜΚΟ ήθελαν πολλούς λαθρομετανάστες για να εισπράττουν κονδύλια και να τρώνε με χρυσά κουτάλια. Και μετά όλα αυτά τα παρτάλια πουλάνε και «ανθρωπισμό»!ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!!

  8. Γιατί μας έρχονται από όλες τις μεριές του πλανήτη !! 3 ΑΠΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!

    Πηγή: Τι κρύβεται πίσω από τα κύματα μεταναστών από τη Βενεζουέλα και τη Δομινικανή Δημοκρατία που φθάνουν στη Λέσβο [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/316115/ti-kryvetai-piso-apo-ta-kymata-metanaston-apo-ti-venezoyela-kai-ti-dominikani-dimokratia#ixzz4XKGgueC8

  9. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΑ HOTSPOTS ΤΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ»… ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ!

    Μπορεί εχθές να τη γλίτωσε -την τελευταία στιγμή, με την μεταφορά του στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Μυτιλήνης!- ένας δυστυχής από το Πακιστάν, αλλά υπάρχει τέταρτος νεκρός στα πανάθλια hotspots των συριζοψεκασμένων «ανθρωπιστών»! Και μάλιστα εδώ και ημέρες, αλλά οι «ανθρωπιστές», «αντιρατσιστές», «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» και δε συμμαζεύεται, έκρυβαν τον θάνατό του!Και την ίδια ώρα που πεθαίνουν συνάνθρωποί μας, κάποια ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ξεκοκαλίζουν τα λεφτά που είχε στείλει η Ε.Ε. στο ψευδοκράτος των Αθηνών, για να εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής (σε κοντέινερ με θέρμανση κι όχι σε καλοκαιρινά αντίσκηνα) στους δυστυχείς κι ετοιμάζονται για νέους «αντιρατσιστικούς» αγώνες!(ΥΓ): Τέσσερις δυστυχείς νεκροί και οι επαγγελματίες των «αντιρατσιστικών» οργανώσεων δε βγάζουν άχνα! Τυχαίο; Δε νομίζω! Καθότι είναι γνωστό, πως «όταν τρώνε δε μιλάνε»!

  10. οι προτασεισ να εφαρμοστουν μονο για ελληνες.δεν καλεσουμε τους λαθραιους να ερθουν ελλαδα εμεις.

    οι ελληνες πεινανε.οι λαθραιοι να πανε στις πατριδες τους.δεν χρειαζομαστε σκλαβους για τους πλουτοκρατες.

  11. Πουλάει τρέλα ο Φλαμπουράρης: Δεν υπάρχει φτώχεια και πείνα στην Ελλάδα! 1

    Βεβαίως, ο απλός Έλληνας που βρίσκεται πραγματικά από το πρωί στον δρόμο και δεν ξύνεται σ΄ένα υπουργικό γραφείο, γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή η άθλια εικόνα του ψαξίματος στα σκουπίδια συνεχίζει να αποτελεί καθημερινό φαινόμενο για ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων. Ο θρασύς «φρεντάκιας», όμως, είπε κι άλλα που προκαλούν την αγανάκτηση και την οργή: «Ο κόσμος να είναι ήσυχος. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κόψιμο μισθών και συντάξεων. Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας»!

  12. Πουλάει τρέλα ο Φλαμπουράρης: Δεν υπάρχει φτώχεια και πείνα στην Ελλάδα! 2

    Ο κόσμος όντως τρίβει τα μάτια του με αυτά που βλέπει. Και τα τρίβει βλέποντας ότι οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αντιμνημονιακή διάθεση του Ελληνικού Λαού, μόλις έγιναν εξουσία έδειξαν το αληθινό πρόσωπό τους και αποδείχθηκαν (κι αυτοί) άξιοι συνεργάτες των διεθνών τοκογλύφων.\
    Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα, ακολουθώντας το παράδειγμα των προκατόχων τους, και προκειμένου να μείνουν στην εξουσία και να πίνουν τους καφέδες τους σε κυβερνητικές καρέκλες θα συνεχίζουν να υπογράφουν ό,τι θέλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι.

  13. ρε αλληλεγγυοι καραγκιοζιδες απο τον τουρισμο ζουμε.οι λαθροπιθηκοι να γυρισουν απο εκει

    που ηρθαν.τους θελετε γιατ πληρωνωσαστε καλα απο τον σορρος και το δντ.ου ρε χολερες.

  14. επε ο συριζα οτι θα κανουμε εισαγωγη λαθραιων τραβεστι απο το πακισταν

    για να εμπλουτιστουμε διαπολιτισμικα!!!!!!!

  15. οι επιδοτησεις του συριζα αντι να πανε στους αγροτες πανε στους λαθραιους και

    στους αλληλεγγυους και σε λιγο στις αδελφες ψυχες γκευ λεσβιες κλπ.

  16. πρεπεη να επεμβη ισαγγελεας. ο συντροφος Μουζαλας τα μαμησε ολα. Αλλα και εσης συντροφοι να ετιμαζεστε γιατι ερχοντε δισκολες εποχες. Ο κακος Tramp ξεκινισε βεντετα με το σιντροφο SOROS και κλινουν οι κανουλες που τρεχανε δολαρια

  17. Πανηγύρια που κάνουν οι μποχαλοναζί που πεθαίνει κόσμος…Τραγικοί και σκατόψυχοι πολύ απλά…

  18. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝΛΑΘΡΑΙΩΝ?ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΜΕ!!!!

  19. Χωρίς νερό και ρεύμα ζει μάνα με 9 παιδιά στο Ηράκλειο - photos.ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

    ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!!!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΛΠ.ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ!!!ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΦΩΣ ΝΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΛΠ.

  20. Το τελευταίο επεισόδιο διαμαρτυρίας προέρχεται από την ερώτηση 20 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ρωτάνε να μάθουν που πήγε το 80% των προσληφθέντων στις… δομές. Έχουν μεν προσληφθεί, αλλά έκτοτε αγνοείται η τύχη τους!Οι ΜΚΟ που ασχολήθηκαν με το προσφυγικό και οι λίγοι ιδιώτες που ανέλαβαν την σίτιση και την κατασκευή των κέντρων φιλοξενίας είναι ίσως οι μόνοι που έχουν κερδίσει σε αυτά τα δύο χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Το προσφυγικό αποδείχτηκε μία από τις μεγαλύτερες … «δουλειές» των τελευταίων ετών. Το Ελντοράντο για όσους θέλησαν να παίξουν σε αυτό το πεδίο, εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο και πουλώντας ανθρωπισμό…Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έχουν δαπανηθεί για να έχουμε σήμερα το αποτέλεσμα που αντικρύζουμε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.http://www.liberal.gr/arthro/107488/apopsi/arthra/prosfugiko-ekei-opou-ta-rousfetia-kai-oi-isondouleiessin-sunantoun-ton-anthropismo.html

  21. Απαράδεκτο χαρίζουν ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στους μετανάστες ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!!!

    Εγγυητής το κράτος για δάνεια απόκτησης σπιτιού σε μετανάστες – Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και όλους του λοιπούς φόρους της εφορίας για την αγορά κατοικίας από μετανάστες
    Το εξοργιστικό δεν είναι όμως μόνο αυτό αλλά και το γεγονός ότι όσοι είναι μετανάστες και αποκτήσουν σπίτι στην χώρα μας ανεξαρτήτου αν είναι με δάνειο ή με ιδία κεφάλαια θα απαλλάσσονται για 5 χρόνια από τον ΕΝΦΙΑ και τους λοιπούς φόρους ιδιοκτησίας.Μετά τα λεφτά που μοιράζει ο Μουζάλας σε κάθε μετανάστη τώρα οι κυβέρνηση θα δώσει το δικαίωμα κυρίως, σε οικογένειες μεταναστών να αποκτήσουν σπίτια με εγγύηση το κράτος μέχρι το ποσό των 150.000 ευρώ.
    http://scoops.gr/oi-metanastes-den-tha-pleirwnoun-enfia-kai-forous-stin-eforia/#

  22. Αυτήν την εικόνα θέλουν να σκίσουν και να καταστρέψουν και χρησιμοποιούν τα παιδιά του Πακιστάν και της Ασίας που με το ζόρι θέλουν να τα χώσουν στα ελληνικά σχολεία, τα οποία ήδη τα έχουν καταστρέψει με τις συμμορίες των αμόρφωτων ψυχασθενών ανθελλήνων ψευτοδασκάλων…..http://www.paraxeno.com/40923/afti-ine-ikona-pou-misoun-bolseviki-ke-ta-ork/

  23. Πανηγύρια που κάνουν ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ!!!

    ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΑ ΝΤΑΧΑΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΧΟΤ ΣΠΟΤ .ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΛΠ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  24. Στοιχεία για την υπερσυγκέντρωση του πλούτου στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη παρουσιάζει η τελευταία έκθεση της ελβετικής τράπεζας Credit Suisse. Σύμφωνα με τα στοιχεία το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει το 48% του παγκόσμιου πλούτου, ενώ στην Ελλάδα το 1% συγκεντρώνει το 56,1% του εγχώριου πλούτου. Η τράπεζα προειδοποιεί πως η αύξηση της ανισότητας μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα ύφεση. Τα στοιχεία για την Ελλάδα καταδεικνύουν πως το 1% ενισχύθηκε την περίοδο της κρίσης. Ειδικότερα το πλουσιότερο 1% των Ελλήνων κατείχε το 2000 το 54,1% του πλούτου, το 2007 το 48,6%, ενώ το 2014 το 56,1%.Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/1-ton-ellinon-katechi-56-tou-ploutou-tis-choras/

  25. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΝΤΑΧΑΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!

    Το διαβάσαμε από το: Έρευνα Σοκ: Όταν η Bayer αγόραζε «παρτίδες» γυναικών από το Άουσβιτς. Οι επιστολές που το αποδεικνύουν. ιστορικά http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/02/bayer.html#ixzz4XREn36aC

  26. Ξεκινώντας απ’ την τραυματική για τον Ελληνισμό οθωμανική κατοχή των τεσσάρων αιώνων και διατρέχοντας άλλους δυο ιδιαίτερα οδυνηρούς αιώνες δυτικής επικυριαρχίας, οι Κοτζαμπάσηδες υπήρξαν σταθερά οι τοποτηρητές των αποικιοκρατικών και ιμπεριαλιστικών συμφερόντων, οι συνεργάτες κάθε ξένου κατακτητή, των Τούρκων, των Βαυαρών, των «Συμμάχων» της Αντάντ, των Γερμανών, των Άγγλων, των Αμερικάνων, των Δανειστών. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα κατέχει το θλιβερό προνόμιο να είναι το μόνο ευρωπαϊκό κράτος που μέσα σε δυο αιώνες έχει πτωχεύσει πέντε φορές, ενώ σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι Κοτζαμπάσηδες αύξησαν τον πλούτο τους και δεν θίχτηκε ούτε τρίχα των συμφερόντων τους.
    Το διαβάσαμε από το: Οι Κοτζαμπάσηδες… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/blog-post_5412.html#ixzz4XRKGMzO1

  27. Μια δράκα δέκα ως είκοσι παρασιτικών οικογενειών, μαζί με τους απαραίτητους υποτακτικούς τους, οι οποίοι ευημερούν μέσω της αρπαγής και της λεηλασίας της κρατικής περιουσίας, των δανείων της Αγγλίας, των κεφαλαίων του σχεδίου Μάρσαλ, των κονδυλίων της ΕΟΚ-ΕΕ κλπ, καταδικάζοντας τη χώρα σε μόνιμη υπανάπτυξη και υποταγή.
    Μια κάστα «επιχειρηματιών» που ουδέποτε έχουν παράξει την παραμικρή οικονομική αξία, αλλά έχουν αποκτήσει τεράστιες περιουσίες, μέσω της δικαιωματικής διαχείρισης του κράτους, δηλαδή στην ουσία της απομύζησης του προϊόντος της εργασίας της Λειτουργικής Τάξης των Ελλήνων.
    Το διαβάσαμε από το: Οι Κοτζαμπάσηδες… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/blog-post_5412.html#ixzz4XRKh6FSb

  28. και παίρνω ένα κομμάτι από την Ιστορία του Καρολίδη, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο: «Την εποχή εκείνη η χώρα εσπαράζετο υπό της φυγοδικίας και των συμμοριών τοκογλύφων, οίτινες εν συνεργασία προς τους ταμίας του κράτους και αυτούς ακόμα τους δικαστάς είχον δημιουργήσει αλληλεγγύην και κατέτρωγαν τας σάρκας του λαού» (…). Κι έτσι, τοκογλύφοι, κομματάρχες, δικαστές, ταμίες, Εθνοτράπεζα, κράτος και ληστές – τούτοι οι τελευταίοι πολύ λιγότερο από τους άλλους – εκτελούσαν το ίδιο «εθνοφελές» έργο: Την ερήμωση της χώρας και τον αφανισμό του λαού. Και στο αντιλαϊκό τούτο όργιο, έρχονται και οι ξένοι κεφαλαιούχοι να πάρουν μία από τις καλύτερες θέσεις».

    Το διαβάσαμε από το: Οι Κοτζαμπάσηδες… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/blog-post_5412.html#ixzz4XRLD3AhJ

  29. κατάφεραν να εκσυγχρονιστούν και ν’ αυγατίσουν τον συνολικό τους πλούτο σε ύψη δυσθεώρητα, εκχωρώντας ως αντάλλαγμα την Ελλάδα και τον λαό της, σιδηροδέσμιους στην γερμανική Ευρωκρατορία, μέσω του υπερδανεισμού, της απάτης και της διασπάθισης.

    Το διαβάσαμε από το: Οι Κοτζαμπάσηδες… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/blog-post_5412.html#ixzz4XRLnk2QQ

  30. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ» ΒΑΖΟΥΝ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ!

    Αφού οι δυστυχείς έβγαλαν τον μισό χειμώνα μέσα στα χιόνια και τις λάσπες, στο hot spot της Μόριας Λέσβου, κι αφού πέθαναν τρεις (συν κάποια γιαγιά με το εγγόνι της, προ καιρού, συν ένας στην Σάμο…) από δηλητηρίαση με τα μαγκάλια, οι «ανθρωπιστές», «αντιρατσιστές», «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» και δε συμμαζεύεται, αποφάσισαν να… επέμβουν!Έτσι, σ’ ένα τμήμα του hot spot τοποθέτησαν σε χρόνο-ρεκόρ δανέζικα «life shelters» (καταφύγια), κατασκευές δηλαδή θερμαινόμενες, ενώ προσεχώς θα τοποθετηθούν διώροφοι οικίσκοι. Άρα, υπήρχαν τρόποι για να αποφευχθούν το ξεχειμώνιασμα μέσα σε καλοκαιρινές σκηνές και οι θάνατοι, αλλά δεν εφαρμόστηκαν, λόγω της πλήρους αδιαφορίας των αριστερών υποκριτών για τις ανθρώπινες ζωές!ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!!!!

  31. ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ! ΑΝΩΜΑΛΑ ! ΜΙΑΣΜΑΤΑ !ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ! ΛΕΣΒΙΕΣ! ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ !ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ! ΚΤΗΝΗ!

    «Χαστούκι» για τα αμερικανικά ΜΜΕ: Η πλειοψηφία των Αμερικανών συμφωνεί με το διάταγμα περιορισμού της μετανάστευσης.

  32. Αν όσοι είναι λαθρομετανάστες δεν αντέχουν εδώ γιατί δεν ζητούν να γυρίσουν πίσω; Μάλλον γιατί εδώ ήδη πήραν επιδόματα 300 ευρώ και έτσι περνάνε καλύτερα απ ότι στο Πακιστάν . Όσο για τους πρόσφυγες γιατί η κυβέρνηση δεν προχωρά την διαδικασία ασύλου να πάνε σε μέρη μόνιμης εγκατάστασης στην ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη που θα μετεγκατασταθούν πολλοί από αυτούς .

  33. ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ????? από ποιόν απαιτείτε και ποιοι είστε εσείς ρε λ….; Το θράσος σας δεν έχει όρια. Μου αρέσει αυτό το: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, αντίθετα για τους λαθρομετανάστες σκύβετε και τους κάνετε μπιπ. ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ! Γιατί? για να τσεπώνετε από τα επιδόματα τους έτσι?
    Πόσους ρε πονόψυχοι αλληλέγγυοι πήρατε στα σπίτια σας για να μην είναι στο κρύο; Πόσους πήρατε στο σπίτι σας για να τους ταίσετε; ΚΑΝΕΝΑΝ ?? ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ !!!!

  34. Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Π. Ρωμανός στο προηγούμενο άρθρο του με θέμα το ζήτημα της Μαζικής Μετανάστευσης 2016, επισήμανε, ανέλυσε και παρέθεσε σειρά στοιχείων αποδεικνύοντας και στον πιο δύσπιστο αλλά λειτουργικά σκεπτόμενο αναγνώστη ότι οι μαζικές μετακινήσεις ασιατικών και αφρικανικών πληθυσμών στην Ευρώπη δεν είναι κάποια φυσική εξέλιξη, απόρροια των πολεμικών συγκρούσεων αλλά υλοποίηση συγκεκριμένου σχεδίου στο οποίο συμμετέχουν κυβερνήσεις κρατών και θεσμοί, μυστικές υπηρεσίες, ΜΚΟ με πακτωλό χρημάτων, πολυεθνικές εταιρείες και ότι άλλο απαρτίζει την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ. http://www.freepen.gr/2016/08/blog-post_94.html?spref=fb

  35. Η «ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ» ΓΙΝΕΤΑΙ… ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ – ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ!

    Ενώ οι 5 δήμαρχοι των νησιών με hotspots και «προσφυγάκια» συναντούν τους αρχηγούς των κομμάτων του… «δημοκρατικού τόξου», για να πιέσουν την κυβέρνηση των συριζοψεκασμένων να πάρει μέτρα αποσυμφόρησης των νησιών (τώρα σώθηκαν!), η αποσυμφόρηση γίνεται… αυτομάτως!
    Έτσι, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία –που εδόθησαν χθες- τα «εγκλωβισμένα προσφυγάκια» στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου είναι 10.190. Απ’ αυτούς 4.905 σε καταυλισμούς στη Λέσβο, 3.465 στη Χίο και 1.820 στη Σάμο.
    Προ μηνός και βάλε (15/12/2016), οι ίδιες κυβερνητικές υπηρεσίες έδιναν 11.100 «προσφυγάκια» στα νησιά, με 5.652 εξ’ αυτών στην Λέσβο, 3.478 στην Χίο και 1.970 στην Σάμο.
    Και προ διμήνου (04/11/2016) έδιναν ακόμα… περισσότερους (12.942) και ειδικότερα, 6.082 στην Λέσβο, 4.165 στην Χίο και 2.695 στην Σάμο!
    Τώρα, πως γίνεται να… λιγοστεύουν, ενώ είναι «εγκλωβισμένοι» και δεν μπορούν να φύγουν από τα νησιά και ταυτοχρόνως καθημερινά στους υπάρχοντες προστίθενται κι άλλοι νέοι (μόνο χθες πλάκωσαν 120!), το αφήνουμε στην κρίση σας!

  36. Όποιος πακιστανός είναι άρρωστος και κρυώνει να τον πάρετε σπίτι σας, αλληλέγγυοι της πλάκας που μόνο για το παραδάκι τρέχετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ