Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Γ. Χατζημάρκος: Δεκανίκι του Γιάννη Μαχαιρίδη ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Κόκκινος! ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γ. Χατζημάρκος: Δεκανίκι του Γιάννη Μαχαιρίδη ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Κόκκινος! ΑΠΑΝΤΗΣΗ

0
892

Νέα επίθεση εναντίον του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου, με αφορμή αυτή τη φορά δηλώσεις του για τη γέφυρα Κρεμαστής, εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο κ. Κόκκινος προσπαθεί να βρει διάφορα θέματα στην προσπάθειά του να πλήξει την περιφερειακή αρχή, κατήγγειλε ο κ. ΧατζημάρκοςΟ κ. Κόκκινος προσπαθεί να βρει διάφορα θέματα στην προσπάθειά του να πλήξει την περιφερειακή αρχή, κατήγγειλε ο κ. Χατζημάρκος

Ειδικότερα στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου και κατόπιν ερώτησης για τα όσα δήλωσε σε τοπικό ρ/σ, ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε τον κ. Κόκκινο δεκανίκι του Γιάννη Μαχαιρίδη, και τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να πλήξει την περιφερειακή έχοντας σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια και στελέχη της αποκεντρωμένης διοίκησης Αιγαίου.

«Ο Χαράλαμπος Κόκκινος πολιτικά ζει και υπάρχει γιατί εκμεταλλεύεται ένα κενό νόμου. και αυτό το κάνει με ένα τρόπο που είναι χυδαίος. Είναι ένας άνθρωπος που έθεσε τον εαυτό του εκτός παράταξης. Υπάρχουν οι υπογραφές όλων των εκλεγμένων συμβούλων της περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου που ζητούν την αποπομπή του.

Από την ημέρα εκείνη έχει ξεκινήσει μία διαδικασία αποστολής επιστολών του τύπου… δεν άλλαξαν οι κουρτίνες στο γραφείο μου,  δε λειτουργεί το κλιματιστικό κλπ για τα οποία καταγγέλλει την περιφερειακή αρχή, στην κυβέρνηση και στο γραμματέα της αποκεντρωμένης.

Στο γραμματέα της αποκεντρωμένης με τον οποίο ο κ. Κόκκινος τελευταία αναπτύσσει μία επικοινωνία πλέον πιο ζεστή γιατί ίσως βρίσκουν κάτι κοινό να ασχοληθούν και όλοι καταλαβαίνουν…» δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης ο οποίος μιλώντας για τη στάση της υπόλοιπης παράταξης και τις ενέργειες του κ. Κόκκινου είπε: «Οι πάντες του δήλωσαν ότι δεν είναι αποδεκτός για συνεργασία και αυτό γιατί: δύο συνεργάτες μου, εντόπισαν σε δύο περιπτώσεις από πλευράς του στην οικονομική διαχείριση που αφορούσε τον ίδιο, κάτι παράξενο.

Το κοίταξαν παραπάνω και οδηγήθηκαν σε μία σειρά από δαπάνες που ήταν ύποπτες. Τελικά βρήκαν ότι υπήρχε στημένη μία… φάμπρικα.
Αυτό οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Από τότε έχει ξεκινήσει αυτός ο πόλεμος από το Χαράλαμπο Κόκκινο. Προσπαθεί να βρεί διάφορα θέματα στην προσπάθειά του να πλήξει την περιφερειακή αρχή.

Έχει τη βοήθεια σε αυτό στελεχών της αντιπολίτευσης του περιφερειακού συμβουλίου και φαίνεται ότι έχει αναπτύξει μία καλύτερη σχέση με την αποκεντρωμένη και παρακαλώ την αποκεντρωμένη να μην το διαψεύσει γιατί έχω χαρτιά και γι’ αυτό. Εκμεταλλεύεται ένα κενό στον Καλλικράτη…

Αισθανόμενος όλο αυτό το κλίμα θα έκανε μία αποχώρηση για να προστατέψει και την αξιοπρέπειά του αλλά και την όποια πολιτική προσωπικότητα αν του έχει μείνει τίποτα…Να σας θυμίσω ότι όποτε μιλά ο κήνσορας της δημοκρατίας Χαράλαμπος Κόκκινος το σύνολο των αιρετών έχουν υπογράψει ότι δε θέλουν ούτε να τον ξαναδούν.

Εγώ ανακάλεσα όλες τις αρμοδιότητες που του είχα εκχωρήσει και έχει μείνει από το νόμο η αρμοδιότητα για την πολιτική προστασία. Αλλά και εκεί η ποιότητα της δουλειάς που κάνει είναι τέτοια που έχει οδηγήσει στο να έχουμε μερικούς ανθρώπους να κοιτάνε τα θέματα αυτά για να μην εκτεθούμε από τη λειτουργία του Χαράλαμπου Κόκκινου γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη».

Για τη γέφυρα Κρεμαστής
Μιλώντας για το θέμα της γέφυρας της Κρεμαστής ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι είναι μία ενδιαφέρουσα ιστορία όπως είπε δηλώνοντας τα εξής: «Τελευταία προσπάθησαν και κάποιοι άλλοι σε συνεργασία με το Χαράλαμπο Κόκκινο από την αντιπολίτευση ( η αντιπολίτευσή μας η οποία συνεργάζεται τώρα με το Χαράλαμπο Κόκκινο ) είχαν και πριν κοινά και καλή σχέση όταν υποτίθεται ότι ο Χαράλαμπος Κόκκινος ήταν αντιπολίτευση του Γιάννη Μαχαιρίδη, γιατί στο υποτίθεται έχουμε μείνει, να ανεβάσουν το θέμα της γέφυρας.

Η γέφυρα δημοπρατήθηκε και συμβασιοποιήθηκε το 2014 επί Γ. Μαχαιρίδη. Από τότε μέχρι να αναλάβουμε εμείς πέρασαν πέντε μήνες. Η γέφυρα δεν ξεκίνησε. Γιατί; Γιατί ήταν παράνομη η εγκατάσταση του εργολάβου.

Αυτό ήταν μία πολιτική απάτη. Αν το έργο μπορούσε να γίνει ο Γ. Μαχαιρίδης θα το ξεκινούσε και θα το εγκαινίαζε στη θητεία του.
Υπέγραψε παραμονή των εκλογών τη σύμβαση για να μπορεί να γυρίζει σε μερικά χωριά να την επιδεικνύει να κλέψει κανένα… σταυρουδάκι αλλά το έργο δε ξεκίνησε γιατί ήταν παράνομο.

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος αποδείχτηκε ότι ήταν δεκανίκι του Γιάννη Μαχαιρίδη ακόμα και όταν ήταν αντιπολίτευση. Ενώ το Μάιο έχει σύμβαση με ανάδοχο, τον Ιούλιο η οικονομική επιτροπή αναθέτει την υδραυλική μελέτη της γέφυρας.

Το έργο δημοπρατήθηκε βγήκε ανάδοχος υπέγραψε σύμβαση και 3 μήνες μετά τη σύμβαση η περιφέρειας ανέθεσε την υδραυλική μελέτη. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει πουθενά.
Ο Χαράλαμπος Κόκκινος στην προσπάθειά του να μας πλήξει τελικά αυτό που θα καταφέρει είναι να στείλει στη φυλακή συνεργάτες του από την αντιπολίτευση.

Το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί απειλές και επιθέσεις ο περιφερειακός σύμβουλος Άγγελος Ανανίας από κάποιον ο οποίος ήταν εκτός της προηγούμενης περιφερειακής της περιόδου του Γιάννη Μαχαιρίδη.  Ο κ. Ανανίας αυτό το έχει καταγγείλει…

Αν εμείς νομιμοποιούσαμε το έργο και συναινούσα εγώ με τη δική μου υπογραφή θα «ξέπλενα» όλες τις παρανομίες που έγιναν από την περιφερειακή αρχή του Γιάννη Μαχαιρίδη. Αυτό το ήθελε και ο Χαράλαμπος Κόκκινος για να με «κρατούν».  Γιατί έτσι έμαθαν αυτοί να δουλεύουν… Ήθελαν να βάλουν σε αυτό και εμένα…

Αν το έκανε αυτό ο Χατζημάρκος θα ήταν ανάποδα κρεμασμένος! Ο Χαράλαμπος Κόκκινος που τότε ήταν αντιπολίτευση και έπρεπε να τα βλέπει αυτά, δεν τα είδε».

Επρόκειτο περί πολιτικής απάτης η εγκατάσταση εργολάβου στη γέφυρα Κρεμαστής, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχηςΕπρόκειτο περί πολιτικής απάτης η εγκατάσταση εργολάβου στη γέφυρα Κρεμαστής, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης

Χαράλαμπος Κόκκινος: «Με τη λάσπη έχω μάθει να χτίζω και όχι να λασπολογώ…»

Χαράλαμπος Κόκκινος: «Με τη λάσπη έχω μάθει να χτίζω και όχι να λασπολογώ...»

Σε δημόσια δήλωση – τοποθέτησή του, ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος αναφέρει:

Σε διαρκή επαγρύπνηση και κινητικότητα για ν’ αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Μαζί με αυτοδιοικητικό κλιμάκιο και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου στη γέφυρα της Κρεμαστής, στην κοιλάδα των Πεταλούδων και στις Επτά Πηγές στο νησί της Ρόδου.

Όσο γι’ αυτούς που επιχειρούν να καλύψουν την ανυπαρξία τους και την έλλειψη παιδείας τους με ύβρεις και λάσπη εναντίον μου, τους θυμίζω ότι ο κόσμος ξέρει, βλέπει και κρίνει συμπεριφορές, έργο, χαρακτήρες, αποτέλεσμα και κυρίως ανθρώπους…

Τώρα τελευταία δυσκολεύονται να πείσουν και αυτούς που τους έχουν έμμισθους στην πολιτική τους αυλή. Όταν τα μάθει ο κόσμος, θα ψάχνουν χώρο να κρυφτούν. Για την ώρα θυμίζω ότι εγώ «με τη λάσπη έχω μάθει να χτίζω και όχι να λασπολογώ».

ΠΗΓΗrodiaki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ