Δ. Δρόσος: «Και ψεύτες και κλέφτες» οι «συνάδελφοι» Τούρκοι της εφημερίδας Sozcu (ενημ.1)

0
2754

Γράφει ο Δημήτρης Δρόσος

(Ενημέρωση 11-3-2017. 11:30 / Μετά από καταγγελία μας στην Dailymotion όπου ήταν ανεβασμένο το παραποιημένο βίντεο της εφημερίδας Sozcu , αφαιρέθηκε αμέσως .Σε επόμενη ενημέρωση μας θα το αναρτήσουμε προς γνώση των αναγνωστών μας)

Γνωστοί για την τακτική τους , αυτή η ράτσα των ανθρώπων που διεκδικούν και θέση στην Ευρωπαϊκή  Ένωση χτύπησαν και πάλι. Μέσα από ένα κατάπτυστο ψευδές άρθρο, τόσο στην έντυπη εφημερίδα Surkuz όσο και στην ιστοσελίδα τους ,αμφισβητούν την Ελληνικότητα ορισμένων νησιών, με αφορμή την επίσκεψη την περασμένη Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στη Ψέριμο,αναφέροντας ότι επισκέφτηκε νησί που ανήκει στην Τουρκία!!

Παράλληλα με λύπη διαπιστώσαμε πως τόσο οι φωτογραφίες που χρησιμοποίησαν όσο και το βίντεο που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους είναι προϊόν κλοπής (πνευματική μας ιδιοκτησία) καθώς ουδέποτε πήραν άδεια από την εφημερίδα μας  για να τα χρησιμοποιήσουν πόσο μάλλον να τα παραποιήσουν , όπως και έπραξαν αλλάζοντας μάλιστα στο βίντεο που ανάρτησαν και τα λογότυπα μας και βάζοντας τα δικά τους,  θέλοντας έτσι να το οικειοποιηθούν για τους δικούς τους λόγους που δεν είναι επί του παρόντος να αναλυθούν.

Παρακάτω παραθέτουμε την απάντηση που στάλθηκε στο δημοσιογράφο  Saygı ÖZTÜRK,  του αρθρογράφου του κατάπτυστου κειμένου, καθώς και την απάντηση μας για τα περί Ελληνικότητας των νησιών. (η απάντηση στάλθηκε μέσω Facebook μεταφρασμένο στα Αγγλικά στο λογαριασμό του Saygı ÖZTÜRK).

Στο τέλος υπάρχουν το βίντεο το δικό μας και και το «προϊόν υποκλοπής».

Ενώ στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα και η αλλοίωση των λογοτύπων.

Παρακάτω η ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Sozcu.

«Χαίρετε. Είμαι ο ιδιοκτήτης της έντυπης εφημερίδας Νησιωτικής Διαδρομής και του site kalymnos-news.gr  από όπου «αντλήσατε» τις φωτογραφίες και το βίντεο του άρθρου σας που αφορά την επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Ελληνικό νησί της Ψερίμου.  Με λύπη μου πληροφορήθηκα και διαπίστωσα και εγώ ο ίδιος, πως αναρτήσατε στον διαδικτυακό τόπο της εφημερίδας σας, φωτογραφίες τραβηγμένες από καρέ από βίντεο το οποίο εγώ ο ίδιος τράβηξα , όπως επίσης και κομμάτι από το βίντεο μου αλλοιώνοντας τα λογότυπα της εφημερίδας και τοποθετώντας δικά σας , θέλοντας έτσι να το οικειοποιηθείτε .. Σε μια μάλιστα φωτογραφία δεν κάνατε «καλή δουλειά» και δεν σβήσατε καλά το λογότυπο της εφημερίδας μας. Οι φωτογραφίες μου χρησιμοποιήθηκαν χωρίς την άδεια μου ενώ το βίντεο είναι ξεκάθαρα παραποιημένο και τοποθετήσατε πάνω τα δικά σας λογότυπα. Επίσης οι φωτογραφίες μου χρησιμοποιήθηκαν και στην έντυπη εφημερίδα σας. Τόσο οι φωτογραφίες όσο και τα βίντεο είναι πνευματική ιδιοκτησία δικιά μου και γνωρίζετε καλά πως χωρίς την έγγραφη μου άδεια να τα χρησιμοποιήσετε αυτό που κάνατε είναι παράνομο πόσο μάλλον να παραποιήσετε τα λογότυπα του βίντεο και να βάλετε δικά σας θέλοντας έτσι να δείξετε πως ειναι δικό σας!!!

Όσον αφορά το περιεχόμενο του άρθρου σας εδώ γελάω. Η Ψέριμος ήταν είναι και θα είναι Ελληνική. Για την παράνομη χρησιμοποίηση των φωτογραφιών μου και του βίντεο μου για τα οποία δεν σας έδωσα καμιά άδεια να τα χρησιμοποιήσετε απαιτώ να κατέβουν άμεσα απο την ιστοσελίδα της εφημερίδας σας , ενώ για την χρησιμοποίηση των φωτογραφιών στην έντυπη έκδοση σας , σας ζητώ να μου αποστείλετε τα φορολογικά στοιχεία της εφημερίδας σας προκειμένου να σας κόψω το σχετικό τιμολόγιο. Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλλάσομαι να κινηθώ νομικά εναντίον σας.

Τέλος να σας παραπέμψω στην ιστοσελίδα μου για τα περί Ελληνικότητας  των νησιών κτλ . Αυτό δεν σας το κάνω μετάφραση (σας αφήνω να το κάνετε εσείς) γιατί ως γνωστοί και γνήσιοι απόγονοι ψευτών και ανήθικων ανθρώπων θα ερμηνεύσετε ούτως η άλλως όπως σας βολεύει τα γραφόμενα μου, οπότε τσάμπα κόπος η μετάφραση.» Απευθύνομαι σε εσάς που είστε και ο αρθρογράφος του επίμαχου άρθρου.

Απάντηση περί Ελληνικότητας των νησιών στον δημοσιογράφο Saygı ÖZTÜRK

Μιλάνε οι Τούρκοι για κατοχή της Ψερίμου και τόσων άλλων νησιών;;;;; Γιατί πότε ήταν δικά τους και τους τα πήραμε; Αυτοί που κατέχουν παράνομα εδάφη της Κύπρου από το 1974 με στρατιωτική εισβολή;  Η Τουρκία αυτή τη στιγμή είναι ένα κράτος υπό διάλυση και κάνουν εξαγωγή της κρίσης τους προς τα έξω. Εδώ πέρασαν οι αρχηγοί τους έξω από τα Ελληνικά μικρονήσια Ίμια και την επόμενη τους μισούς τους συνέλαβαν!!!  Στο ΝΑΤΟ γελάνε μαζί τους για την «δήθεν στρατιωτική ικανότητα τους» – όποτε γίνονται ασκήσεις πάντα τελευταίοι έρχονται. Τα αεροπλάνα τους τα πετάνε παιδάκια που μάθανε να πετάνε στο Playstation, καθώς μετά το πραξικόπημα το 70% των πιλότων τους , βρίσκονται φυλακή . Πως να ξεχάσουμε επίσης όταν η Κύπρος είχε παραγγείλει τους Ρώσικους  S-300 πυραύλους που κλαιγόντουσαν δεξιά και αριστερά να μην τους τοποθετήσουν στην Κύπρο; Γιατί άραγε; Τολμάνε και μιλάνε αυτοί, που η ικανότητα του στρατού τους φάνηκε περίτρανα στο πραξικόπημα!!! Όπου βγαίναν οι πολίτες της Τουρκίας και ρίχνανε κυριολεκτικά χαστούκια στους ένοπλους στρατιώτες και τους μαστιγώνανε στην γέφυρα !! Μέχρι και τάνκς «άρπαξαν» οι άοπλοι πολίτες από τους «ένοπλους στρατιώτες». Μόνο λόγια λόγια λόγια και ψεύτικους τσαμπουκάδες είναι οι Τούρκοι. Θρασύδειλοι και τίποτα άλλο. Μιλούσανε για νομιμότητα όταν ρίχνανε το Ρώσικο αεροπλάνο επειδή πέρασε για μερικά δευτερόλεπτα στον εναέριο χώρο τους. Αυτοί που παραβιάζουν καθημερινά τον δικό μας εναέριο χώρο για αρκετά λεπτά ; Αν τους τα ρίχναμε δεν θα ήμασταν και εμείς νόμιμοι σύμφωνα με την λογικής τους; Γελάει όλος ο κόσμος μαζί τους , με την γνωστή Τούρκικη τακτική της φουλ παραπληροφόρησης και ερμηνείας του Διεθνούς δικαίου κατά τα συμφέροντα τους αποκλειστικά. Και τέλος ειδικά για τα μικρονήσια Ίμια, υπάρχουν χάρτες της ίδιας της Τουρκίας όπου αναφέρονται και οριοθετούνται οι μικρονησίδες Ίμια εντός Ελληνικής επικράτειας.

Το βίντεο της εφημερίδας μας (δείτε από το 14:00 και μετά):

Το κλεμμένο και παραποιημένο βίντεο της τούρκικης εφημερίδας:

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ