Επιτροπή Αγώνα: Απόσυρση – Κατάργηση των δασικών Χαρτών σε Πάτμο – Αρκιούς – Μαράθι

10
2720

Η ανάρτηση των δασικών χαρτών στα νησιά Πάτμος, Αρκιούς & Μαράθι μας έχουν αναστατώσει σε σημείο αφάνταστο.

Οι κάτοικοι έχουν κινητοποιηθεί και ειδικά την 9 Μαρτίου 2017 στην Λαϊκή Συνέλευση ορίστηκε η Επιτροπή Αγώνα με σκοπό  να απαιτήσει την Απόσυρση – Κατάργηση των δασικών Χαρτών σε συνεργασία με τον Δήμο Πάτμου.

Αύριο Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου θα συζητηθεί στην Ελληνική Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο για τις τροποποιήσεις διατάξεων της δασικής νομοθεσίας.

Το  αίτημα της Επιτροπής Αγώνα όπως αποστάλθηκε από τον Δήμο Πάτμου είναι ξεκάθαρο και αναφέρει  την απόσυρση – κατάργηση των δασικών χαρτών.

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/04/ΠΑΤΜΟΣ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ-ΑΓΩΝΑ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ-ΤΩΝ-ΔΑΣΙΚΩΝ-ΧΑΡΤΩΝ.pdf» title=»ΠΑΤΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/04/ΔΗΜΟΣ-ΠΑΤΜΟΥ-ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΑΠΟΣΥΡΣΗ-ΤΩΝ-ΔΑΣΙΚΩΝ-ΧΑΡΤΩΝ.pdf» title=»ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ»]

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νεολαία Πατμου φερέφωνο της …….συμβολαιογράφου των αμαρτωλων συμβολαίων των σκανδάλων της Μονής Πατμου το 1999…. Συγχαρητήρια

    • ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΙ. ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΦΛΟΥΔΕΣ Σ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΡΟΣ. ΓΙΑ ΠΕΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕ

      • ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΙΑΡΗ. ΞΕΡΕΙΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΙΓΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ 1999 ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΜΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ.
        ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ

        • Εφραίμ: Αμαρτωλός είμαι, απατεώνας δεν είμαι….

  2. Μήπως θα μπορούσατε να μας εξηγήσετε το λόγο που η ανάρτηση των δασικών χαρτών σας αναστάτωσε τόσο? Επίσης θα μπορούσατε να μας πείτε τι σας κάνει να προτιμάτε την (νοσηρή κατ’ εμέ) κατάσταση που ίσχυε μέχρι τώρα?

  3. Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΓΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.
    ΝΟΜΙΖΕΙ

  4. 2 ΑΠΟΨΕΙΣ
    Η ΜΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Π. ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ.
    Η ΑΛΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΤΟΛΙΒΑΔΙΚΗ!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ Σ ΑΥΤΕΣ!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ….. ΔΩΣΤΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ….ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΟΛΙΒΑΔΙΚΑ, ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ….
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ

  5. Παραλήρημα γελοιότητας! Ο Ανώνυμος… που τα ξέρει όλα απειλεί με μηνυσεις κατά των άλλων ανώνυμων! Ούτως ή άλλως για κάποιους οι ανώνυμες καταγγελίες είναι πλέον σπορ….

  6. Επειδή όλοι δεν τρώμε κουτόχορτο άλλο αθώωση και άλλο παραγραφή!!! Επιτελους ποιο είναι το θεσμικό πλαίσιο της επιτροπής αγώνα και από ποιους αποτελείται και θεωρουν ότι οι αποφασεις τους ειναι ισχυρότερες από του Δήμου; Να δουμε και τις υπογραφες τους γιατι στο έγγραφο που δημοσιευτηκε παραπανω ένα όνομα φαίνεται! Τα συμβολαια που αφορουν μεταβιβάσεις της Πάτμου μπορεί όποιος θέλει να τα δει για να καταλάβει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ