Kαλόλιμνος: Η έπαρση της Σημαίας σήμερα το πρωί με ΑΓΕΣ & Διοικητή 80 ΑΔΤΕ – ΒΙΝΤΕΟ

2
1829

Σήμερα το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο Φυλάκιο Καλολίμνου πραγματοποιήθηκε η έπαρση της Σημαίας, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος μετέβη στο Φυλάκιο το προηγούμενο βράδυ, στο πλαίσιο επισκέψεών του σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Φυλάκια, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό.

Δείτε την έπαρση του Εθνικού μας Συμβόλου στο Φυλάκιο Καλολίμνου όπως δημοσιεύτηκε από τον Εκπρόσωπο τύπου του ΓΕΣ στο επίσημο προφίλ του στο Facebook

Σήμερα το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο Φυλάκιο ΚΑΛΟΛΙΜΝΟΥ.Έπαρση της Σημαίας, με την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος μετέβη στο Φυλάκιο το προηγούμενο βράδυ, στο πλαίσιο επισκέψεών του σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Φυλάκια, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό.

Posted by Εκπρόσωπος Τύπου Γενικού Επιτελείου Στρατού on Friday, April 14, 2017

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν χρόνια, Πάσχα σαν τώρα, υπηρετούσα κι εγώ σε αυτό το φυλάκιο, την Πατρίδα. Με ρεύμα λίγες ώρες μονάχα την ημέρα, Σαββάτο βράδυ, βλέπαμε γύρω μας τα νησιά μας να γιορτάζουν την Ανάσταση του Κυρίου. Η Κως, η Κάλυμνος, η Ψέριμος, η Λέρος και μπρος στα μάτια μας, τα Ίμια. Τιμή και καθήκον. Ήταν το πιο όμορφο Πάσχα της ζωής μου. Καλή Ανάσταση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ