Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας 44χρονου Ροδίτη ο οποίος έκανε τον αστυνομικό…(φωτό)

1
2407

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EΛ.ΑΣ:

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ 44ΧΡΟΝΟΥ ΗΜΕΔΑΠΟΎ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ, ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 44χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 07.04.2017 στη Ρόδο, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της αντιποίησης δημόσιας υπηρεσίας κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεσης, της απάτης κατ’ επάγγελμα κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και της πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ’ επάγγελμα κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση. (Σχετικό το από 08.04.2017 Δελτίο Τύπου).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ιωάννη του Νικολάου και της Μαριάνθης γεννηθέντα την 30.03.1973 στη Ρόδο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και στην διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου στον τηλεφωνικό αριθμό 22410-23294 & 22410-25805, για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Εξιχνιάστηκαν άμεσα (3) διαρρήξεις καταστημάτων στην Κάλυμνο

Συνελήφθη ένας 28χρονος ημεδαπός για  διάπραξη διακεκριμένων κλοπών

Επιπλέον, ο δράστης διωκόταν με απόφαση του στρατοδικείου Αθηνών

Συνελήφθη χθες (18.04.2017) χθες το πρωί στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 28χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Επιπλέον, σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε απόφαση του τριμελούς Στρατοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -1- έτους, -357- ήμερων για λιποταξία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι, ο κατηγορούμενος πρώτες πρωινές ώρες την 17 και 18-04-2017 στην Κάλυμνο παραβίασε τρεις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε  προϊόντα, χρήματα και κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθείς οδηγήθηκε τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη κατοχή αρχαιοτήτων στην Κάλυμνο   Την 18-04-2017 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 67χρονος ημεδαπός γιατί ύστερα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε αρχαίος αμφορέας, η προέλευση του οποίου ερευνάται.

 

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για  παρεμπόριο στη Ρόδο  Την 18-04-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, -3- υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 19, 31 και 31 ετών γιατί ασκούσαν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ