Ανακοίνωση Αντιφασιστικής κίνησης Κω για τις επιθέσεις κατά προσφύγων στη Λέρο

19
1374

Την Τρίτη 2 Μαΐου την ώρα που πρόσφυγες επέστρεφαν πεζοί στο χοτ-σποτ της Λέρου, δέχτηκαν επίθεση από φασίστες κινούμενους με μηχανάκια με καλυμμένες πινακίδες και πρόσωπα. Οι φασίστες τους επιτέθηκαν με ρόπαλα και μαχαίρια. Την Τετάρτη 3 Μαΐου οι φασίστες πραγματοποίησαν και δεύτερη επίθεση στο Λακκί ενώ την Πέμπτη 4 Μαΐου συνέβη για τρίτη φορά επίθεση.

Συνολικά 20 άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κακώσεις στο σώμα, μεταξύ των οποίων είναι μια έγκυος γυναίκα και υπάρχουν φόβοι για την πορεία της κύησης.

Τα εγκλήματα κατά της ζωής αθώων ανθρώπων δεν θα γίνουν ανεκτά από κανέναν και καμία. Οι επίδοξοι δολοφόνοι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ. ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

αντιφασιστική κίνηση Kω

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγκλονιστικά στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη¨ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ¨ σχετικά με την εξαφάνιση της 18αχρονης Ελένης Βαφειάδη…

    Κύκλωμα Πακιστανών φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνισή της. Τα ίχνη της 18αχρονης αγνοούνται από τις 21 Ιανουαρίου 2017, όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τα επέιγοτα του Αττικού Νοσοκομείου, όπου είχε επισκευθεί με τον πατέρα της Δημήτρη Ευσταθιάδη.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΠΟΥΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ….ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

    • Καλά να πάθουν.. δεν είναι για λύπηση..τα έχουν ριμαξει ολα.. και την χωρα και τα σπίτια και τους ανθρωπους..αυτοι δεν λυπούνται εμας όταν μας σκοτωνουν

    • Καλυτερα ΦΑΣΙΣΤΑΣ (τι σημαινει αραγε) παρα ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ...

      Εδω δεν υπαρχουν ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Μονο παρανομοι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (Καταστατικο ΟΗΕ)…

  2. ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΕΚΑΝΑΝ… ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ…

    Η επίσκεψη έγινε χθες, αλλά τα αμερικανόβια κομμούνια (κι ας το παίζουν τάχαμου αντιαμερικανοί κάποια από δαύτα – τα κουτσουμπάκια…), έκαναν το κορόιδο.
    Και τελικά, μόνο σε επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη και Λαγού –που έγινε προ ολίγων μηνών- έκαναν «μαζική και μαχητική αντιφασιστική – αντιρατσιστική συγκέντρωση» – όπως υπερηφανεύονταν.
    Να τους χαίρονται οι παγκόσμιοι τύραννοι και αφέντες τους!

  3. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΚΛΠ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

    ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.τους προσφυγες να τους παρετε στα σπιτια σας.δεν θελουμε σκλαβους δουλους για τους
    πλουτοκρατες.αυτα ειναι σχεδια της CIA ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ.

  4. συντροφια μαιμου ειδησεις.αξιος ο μισθος σας.ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ CIA.

  5. Οι μποχαλοφασίστες …….δεν άντεξαν το ξεφτύλισμα και κλειδώσαν το γκρουπάκι στο facebook οι δειλοί

  6. ΙΔΟΥ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

    Όχι πως δεν ξέραμε πως οι νεοταξίτες που κυβερνούν πραγματικά την Αμερική (κι όχι ο κάθε Μπους, Ομπάμα, Τραμπ, που είναι… διακοσμητικά στοιχεία) είναι οι βασικοί χρηματοδότες των ΜΚΟ που μας κουβαλάνε τα «προσφυγάκια» στην Ελλάδα, για να την ισλαμοποιήσουν, αλλά χθες, κατά την επίσκεψή του στην Χίο, ο εν Αθήναις Αμερικανός πρεσβευτής έδωσε και… λογαριασμό με ποσά. Ιδού: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο μεγαλύτερος δωρητής της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες -δωρίζοντας περισσότερα από 1,49 δισεκατομμύρια δολάρια το 2016. Το οικονομικό έτος 2017, οι Ηνωμένες Πολιτείες δώρισαν επίσης απευθείας σε ΜΚΟ που ασχολούνται με τις ανάγκες των μεταναστών και των προσφύγων στην περιοχή 41,5 εκατομμύρια δολάρια στην Υπηρεσία Αντιμετώπισης της Κρίσης στην Ευρώπη, δύο εκατομμύρια δολάρια στη Διεθνή Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα και 800.000 δολάρια στο Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού (ICRC) στην Ελλάδα».
    (ΥΓ): Αμερικάνοι σιωνιστές, το τέλος σας θα έρθει απ’ τους εθνικιστές!

  7. Με αργά αλλά σταθερά βήματα προχωράει το σχέδιο των νεοταξιτών –που υλοποιείται από τους ντόπιους λακέδες τους- για εγκατάσταση των λεγομένων «προσφύγων» σε διαμερίσματα, με όλα τα κομφόρ κι όλα τα έξοδα πληρωμένα (την επίπλωση, τον εξοπλισμό των διαμερισμάτων, τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, τα κοινόχρηστα και την αποκατάσταση τυχόν ζημιών μετά το πέρας της σύμβασης).Έτσι, μετά από τον… πρωτοπόρο δήμο Λειβαδιάς και τον δήμο Λάρισας που ακολούθησε, έρχεται ο Δήμος Τρικκαίων, να μπει στο μεγάλο κόλπο.Με ομόφωνη απόφασή του, λοιπόν, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων αποφάσισε να μετάσχει στο πρόγραμμα «Παροχή στήριξης στην Ελλάδα για την υλοποίηση του προγράμματος μετεγκατάστασης και την αύξηση της ικανότητας υποδοχής αιτούντων άσυλο» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, κι έτσι –σε πρώτη φάση, γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλες- θα μεταστεγαστούν περίπου 400 «προσφυγάκια» σε 70 οικίες (διαμερίσματα ή μονοκατοικίες).

  8. Η είδηση αυτή παιδιά έχει δημοσιευτεί στα μέσα της Αθήνας πριν την Κω, στο zougla π.χ. Έχουν γίνει ήδη 8 προσαγωγές έχει βγάλει ανακοίνωση η αλληλεγγύη και η ΕΛΜΕ αλλά και ο Δήμαρχος της Λέρου. Τώρα αν εσείς θέλετε να υπερασπίζεστε μαχαιροβγάλτες τι να πω, πόσο χαμηλά μπορεί να πέσετε! Το μόνο που ζητάμε είναι να τιμωρείται όποιος βλάπτει κάποιον άλλο, δεν μπορούμε να χτυπάμε όποιον θέλουμε και δεν μπορούμε να μαχαιρώνουμε αλλιώς θα πάμε φυλακή! Γιάννη σε παρακαλώ να δημοσιεύσεις τη ανακοίνωση και του Δημάρχου της Λέρου!

  9. Δήμαρχος Λέρου: Καταδικάζουμε τις επιθέσεις σε τρανς πρόσφυγες

    Η δημοτική αρχή Λέρου καταδικάζει απερίφραστα τις ρατσιστικές επιθέσεις αγνώστων δραστών εναντίον προσφύγων και μεταναστών, οι οποίες έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες στο νησί μας» αναφέρει ο δήμαρχος Λέρου επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι στα σπίτια των κατοίκων της Λέρου δεν υπάρχει χώρος για ξενοφοβία.

    Απεναντίας, αναφέρει ο δήμαρχος «έχουμε δείξει εμπράκτως εδώ και δεκαετίες ότι οι αξίες του λεριακού λαού συμπεριλαμβάνουν την αλληλεγγύη, την συνεργασία και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Με αυτές τις αξίες πορευόμαστε όλα τα χρόνια, καταδικάζοντας τα μεμονωμένα περιστατικά ρατσιστικής βίας απ’ όπου κι αν προέρχονται.

    Καλώ τους δράστες που πραγματοποίησαν τις άνανδρες και ξενοφοβικές επιθέσεις εναντίον των προσφύγων – αναφέρει ο κ. Κόλιας – να συνεργαστούν άμεσα με τον διοικητή και τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, ώστε να υπάρξει επιείκεια στις προβλεπόμενες από το νόμο ποινές και εφιστώ την άμεση και διαρκή εγρήγορση της Πολιτείας, της οποίας χρέος είναι να προστατεύει αποτελεσματικά, τόσο τους πρόσφυγες όσο και τους κατοίκους της Λέρου».

  10. Είμαι κινδυνολόγος; Ρατσιστής; Ή απλά λογικός;
    Δείτε τι έγινε σε όσες ανεπτυγμένες χώρες πήγαν μαζικά Μουσουλμάνοι ως «πρόσφυγες».
    Η πολιτισμένη και αναπτυγμένη Σουηδία είναι δεύτερη σε βιασμούς μετά την Αφρική (ονομάστηκε “Πρωτεύουσα των βιασμών”) και οι γυναίκες φοβούνται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους.
    Ενώ σε Γερμανία-Αγγλία έχουνε καταλάβει και γκετοποιήσει ολόκληρες περιοχές, όπου δεν μπορεί καν να περάσει μη-Μουσουλμάνος.
    Όπου πήγαν οι «πρόσφυγες» συγκυριακά(;) αυξήθηκαν ραγδαία βία/εγκλήματα/βιασμοί.
    Με βάση τα στοιχεία περίπου 3.000.000 «πρόσφυγες» περιμένουν να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα (με αμείωτη την είσοδο καθημερινώς 2.500-3.500 ατόμων).
    Δεν περιμένω να αντιδράσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ως αριστερή κυβέρνηση είναι στην «κουλτούρα» τους η διεθνοποίηση (ή ισλαμοποίηση) και η πλήρης έλλειψη πατριωτικού συναισθήματος.
    Όποιος δηλώνει εναντίον της κυβέρνησης είναι φασίστας.
    Όποιος δηλώνει πατριώτης ή εθνικόφρων είναι φασίστας (ή Χρυσαυγίτης). Η προπαγάνδα καλά κρατεί.
    Η μόνη λύση είναι να αντιδράσουμε μαζικά. Η μόνη λύση είναι η σωστή ενημέρωση και αφύπνιση.

  11. Μας εχουν ζαλισει οι και καλα αντιφασιστες.Τα πιο φαστηρια που υπαρχουν .Ποιοι ειναι αυτοι που κρινουν?Ποιος τους εδωσε την σφαγιδα?Ξεφτυλες πληρομενα ανθρωπακια.

  12. ¨Εμεινα! Ο Μποχαλομάχος εκτός απο γκέι είναι και φασίστας και έχει και γκρούπ; Τι άλλο θα δούν τα μάτια μας….

  13. «Προσφυγόπουλα» διέρρηξαν σπίτι Ελληνίδας στην Χίο - Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του… αυτοφώρου!

    Τους έπιασαν με τα κλοπιμαία στο χέρι – Δεν είχαν προλάβει να τα πουλήσουνΟι δράστες τέσσερις ημέρες μετά την διάρρηξη που έκαναν στο σπίτι μιας 52χρονης Ελληνίδας στη Χίο, εντοπίστηκαν από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας ενώ δεν είχαν προλάβει να πουλήσουν τα κλοπιμαία.Οι δύο ανήλικοι αλλοδαποί είχαν παραβιάσει μέσα στη νύχτα της Πρωτομαγιάς ένα παράθυρο του σπιτιού, είχαν τρυπώσει μέσα και είχαν αρπάξει 250 ευρώ, δύο χρυσές λίρες Αγγλίας, χρυσά και ασημένια κοσμήματα, μία φωτογραφική μηχανή και ένα tablet. Όλα βρέθηκαν στην κατοχή τους και επιστράφηκαν στην 52χρονη.Οι δράστες ηλικίας 17 και 16 χρόνων δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου.
    Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ