Εργατικό Κέντρο: Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες – Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας

41
1982

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καταγγέλλει τις βίαιες και αιματηρές ρατσιστικές επιθέσεις από φασιστική συμμορία στη Λέρο.

Τις τελευταίες ημέρες, φασίστες που κινούνται με μηχανάκια με καλυμμένες πινακίδες, επιτίθενται με ρόπαλα και μαχαίρια σε αβοήθητους πρόσφυγες. Οι επιθέσεις αυτές συμβαίνουν νυχτερινές ώρες, έτσι άλλωστε έχουν μάθει να δρουν οι φασίστες, για να μην γίνονται αντιληπτές οι άνανδρες πράξεις τους.

Συνολικά 20 πρόσφυγες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κακώσεις στο σώμα, μεταξύ των οποίων μια έγκυος γυναίκα και υπάρχουν φόβοι για την πορεία της κύησης.

Καλούμε τους εργαζόμενους ,τον λαό της περιοχής να μην δείξει ανοχή σε τέτοιες ενέργειες.

Αποφασιστικά να απομονώσει τις φασιστικές συμμορίες που προσπαθούν να χύσουν ρατσιστικό δηλητήριο ενάντια σε μετανάστες και πρόσφυγες και τα κατατρεγμένα παιδιά του πολέμου.

Έλληνες και πρόσφυγες μετανάστες μαζί να παλέψουμε για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά.

Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ.

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Καλούμε τους εργαζόμενους ,τον λαό της περιοχής να μην δείξει ανοχή σε τέτοιες ενέργειες.»..οι εργαζομενοι σας γραφουν στα π@π@ρι@ τους σκατοκομουνια ανθελληνες!!παρτε δρομο απο την Ελλαδα μαζι με τα ισλαμοπιθηκια

    • Καλα...πρεπει να εισαστε πολυ ΗΛΙΘΙΟΙ... η Κατι ακομα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....

      .ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ Μονο για ΕΦΕ. Ενα ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ αντι να πολεμαει για θεσεις ΕΡΓΑΣΙΑΣ, καλει να αυξηθουν οι ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΙ για εργασια. ΑΡΑ με την λογικη ενος σαλιγκαριου που εχω δλδ ΒΛΑΚΑ, φανταζομαι οτι αυτα τα γραφουν ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ η ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Μπρουουου…

  2. ΒΡΕ ΜΑΜΑΚΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΒΡΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ , ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΦΓΑΝΗ ΜΕ ΜΠΟΥΡΚΑ!!!

  3. ηθελα να ηξερα ποια ειναι τα κατατρεγμενα παιδια του πολεμου?99,9% ειναι ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ,ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕς..ΟΥΓΚΑΝΤΑ,,ΜΟΝΟ 5% ΣΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ..ΟΜΩΣ ..ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΟΥΝ..ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΒΟΗΘΗΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ..-ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΥΡΤΩΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ-ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΘΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΚΑΤΑΒΑΙΝΕΤΕ..ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΖΟΝΤΑΙ..ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ..Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ -ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ..ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ-ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ …ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΡΧΕΣ..ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΙ…ΚΑΙ ΥΠΝΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ,,ΚΛΕΒΟΝΤΥΑΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ..ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΙ ΚΑΙΥΠΝΟ…

  4. 1- ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΛΟΙ ΕΣΤΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ Κ@LOY ΟΣΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ…ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΚΟ
    2- ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ…ΠΡΩΤΟΝ..ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 2000 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ..ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΗΜΑ
    3-ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΙΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.ΝΟΜΙΜΑ…ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΖΑΝ ΤΣΑΜΠΑ..ΔΕΝ ΜΕΝΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ hOTSPOT..ΜΕ ΤΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ..ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΑΝΕ ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ..-ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ..ΤΟΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ…
    3- ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ..ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ κανετε ΤΙΠΟΤΑ…φιλοξενειστε ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΕΙΔΑΛΩΣ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ
    4-ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΝΑ . ΟΛΑΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥΣ…ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ

  5. ΙΔΟΥ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

    Όχι πως δεν ξέραμε πως οι νεοταξίτες που κυβερνούν πραγματικά την Αμερική (κι όχι ο κάθε Μπους, Ομπάμα, Τραμπ, που είναι… διακοσμητικά στοιχεία) είναι οι βασικοί χρηματοδότες των ΜΚΟ που μας κουβαλάνε τα «προσφυγάκια» στην Ελλάδα, για να την ισλαμοποιήσουν, αλλά χθες, κατά την επίσκεψή του στην Χίο, ο εν Αθήναις Αμερικανός πρεσβευτής έδωσε και… λογαριασμό με ποσά. Ιδού: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο μεγαλύτερος δωρητής της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες -δωρίζοντας περισσότερα από 1,49 δισεκατομμύρια δολάρια το 2016. Το οικονομικό έτος 2017, οι Ηνωμένες Πολιτείες δώρισαν επίσης απευθείας σε ΜΚΟ που ασχολούνται με τις ανάγκες των μεταναστών και των προσφύγων στην περιοχή 41,5 εκατομμύρια δολάρια στην Υπηρεσία Αντιμετώπισης της Κρίσης στην Ευρώπη, δύο εκατομμύρια δολάρια στη Διεθνή Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα και 800.000 δολάρια στο Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού (ICRC) στην Ελλάδα».
    (ΥΓ): Αμερικάνοι σιωνιστές, το τέλος σας θα έρθει απ’ τους εθνικιστές!

  6. ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΕΚΑΝΑΝ… ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ…

    Η επίσκεψη έγινε χθες, αλλά τα αμερικανόβια κομμούνια (κι ας το παίζουν τάχαμου αντιαμερικανοί κάποια από δαύτα – τα κουτσουμπάκια…), έκαναν το κορόιδο.
    Και τελικά, μόνο σε επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη και Λαγού –που έγινε προ ολίγων μηνών- έκαναν «μαζική και μαχητική αντιφασιστική – αντιρατσιστική συγκέντρωση» – όπως υπερηφανεύονταν.
    Να τους χαίρονται οι παγκόσμιοι τύραννοι και αφέντες τους!

  7. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ , ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ , ΘΑ ΞΑΝΑΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ , ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ……… ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕΕΕΕΕ…..!!!!!!

  8. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ,ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

    ΚΡΙΜΑ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΔΟΛΑΡΙΑ!!!ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ.

  9. γονείς από το Τυμπάκι, καταγγέλλουν ότι εργάτες από την Ασία παρενοχλούν σεξουαλικα ανήλικα παιδιά στην παιδική χαρά.Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:Τεταμένη είναι τον τελευταίο καιρό η κατάσταση στο Τυμπάκι με τις καταγγελίες γονέων να είναι πολλές και σοβαρές με άγνωστες συνέπειες αν συμβεί κάτι από όσα καταγγέλλονται.Συγκεκριμένα Ασιάτες εργάτες παρενοχλούν σεξουαλικά ανήλικα παιδιά στην παιδική χαρά απέναντι από το 2ο Δημοτικό σχολείο στην Αγία Αικατερίνη.Οι λάθρομεταναστες επιδίδονται σε όργια αυθαιρεσίας φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπόντας ανήλικα αγόρια και κορίτσια που παίζουν στην παιδική χαρά και προβαίνουν σε ανήθικες ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου τα παιδιά.Ολόκληρη η παιδική χαρά έχει γίνει Ισλαμαμπάντ και αναρωτιόμαστε που είναι οι λαλίστατοι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι μαζί με τις αρμόδιες αρχές.

  10. Ολόκληρη η παιδική χαρά έχει γίνει Ισλαμαμπάντ και αναρωτιόμαστε που είναι οι λαλίστατοι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι μαζί με τις αρμόδιες αρχές.Εμάς δεν μας είναι άγνωστες αυτές οι ενέργειες αφού αυτό είναι το Ισλάμ και η κουλτούρα τους.Επίσης καταγγελίες έχουμε και νεοαφιχθέντες λάθρομεταναστες από Αγγλία που λύνουν και δένουν στην περιοχή.

  11. Βρεε τους μεταναστατες ??? τους ψηφοφορους μας ?? Τωρα θα δειτε τι εχει να γινει θα στειλουμε τα ΜΑΤ αμεσαα !!!

  12. «Προσφυγόπουλα» διέρρηξαν σπίτι Ελληνίδας στην Χίο - Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του… αυτοφώρου!

    Τους έπιασαν με τα κλοπιμαία στο χέρι – Δεν είχαν προλάβει να τα πουλήσουν
    Οι δράστες τέσσερις ημέρες μετά την διάρρηξη που έκαναν στο σπίτι μιας 52χρονης Ελληνίδας στη Χίο, εντοπίστηκαν από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας ενώ δεν είχαν προλάβει να πουλήσουν τα κλοπιμαία.Οι δύο ανήλικοι αλλοδαποί είχαν παραβιάσει μέσα στη νύχτα της Πρωτομαγιάς ένα παράθυρο του σπιτιού, είχαν τρυπώσει μέσα και είχαν αρπάξει 250 ευρώ, δύο χρυσές λίρες Αγγλίας, χρυσά και ασημένια κοσμήματα, μία φωτογραφική μηχανή και ένα tablet. Όλα βρέθηκαν στην κατοχή τους και επιστράφηκαν στην 52χρονη.Οι δράστες ηλικίας 17 και 16 χρόνων δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου.
    Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

  13. οικονομικοί μετανάστες λήστευαν και βασάνιζαν ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους στην Φθιώτιδα

    Στα χέρια της αστυνομίας κατέληξε συμμορία ληστών που είχε ρημάξει σπίτια ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων στην περιοχή της Φθιώτιδας. Και βέβαια (όπως συμβαίνει στις περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις…), πρόκειται για «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες», από την αλβανία.
    Οι ληστές έμπαιναν στα σπίτια των ηλικιωμένων, τους βασάνιζαν για να τους αποκαλύψουν που κρύβουν τα χρήματά τους, τους έδεναν και τους έπαιρναν ότι πολύτιμο εύρισκαν.
    Οι συμμορίτες, είχαν ληστέψει προσφάτως δύο ηλικιωμένες Ελληνίδες σε Καμένα Βούρλα και Καμπιά και πιο συγκεκριμένα, από την 80χρονη στην Καμπιά είχαν πάρει 15.000€ και τα χρυσαφικά της, ενώ από την 71χρονη στα Καμένα Βούρλα είχαν πάρει 1.200€, δυο δαχτυλίδια, κινητό, tablet και το κυνηγετικό όπλο του μακαρίτη συζύγου της, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ληστείες εις βάρος ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων, στην ευρύτερη περιοχή.
    Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

  14. Ο Άρειος Πάγος «ξήλωσε» την διεφθαρμένη δικαστικό Πόγκα που έστησε μαζί με τον Ντογιάκο την «δίκη της Χρυσής Αυγής»

    Μεταφέρω την είδηση από τον συστημικό Τύπο:«Εκτός Δικαστικού Σώματος, πρόεδρος Εφετών που καθυστερούσε τις δικογραφίες: Την αποπομπή από το Δικαστικό Σώμα της προέδρου Εφετών Ισιδώρας Πόγκα αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Η Ισιδώρα Πόγκα, η οποία έγινε γνωστή ευρέως διότι παρέπεμψε σε δίκη τους 69 κατηγορουμένους της Χρυσής Αυγής, παραπέμφθηκε για καθυστερήσεις στην περαίωση δικογραφιών, αιτία η οποία οδήγησε τον Άρειο Πάγο στο να την αποπέμψει».
    Ολόκληρο το βρώμικο κύκλωμα Σαμαρά που έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής έχει αποκαλυφθεί. Παράλληλα με την διεφθαρμένη (κομμουνίστρια) Πόγκα, διώκεται και ο μασωνοδεξιός Σαμαράς, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών διαβίβασε φάκελο στη βουλή που ζητά την διερεύνηση των ποινικών του ευθυνών για τις παράνομες εντολές στον εισαγγελέα – «παναθηναϊκάκια». Απομένει να δούμε πόσο ακόμα ο Τσίπρας θα καλύπτει τον Σαμαρά, αρνούμενος να φέρει στην ολομέλεια της βουλής το σχετικό αίτημα της Εισαγγελίας.

  15. Τσακιστε τούς Ναζί σε κάθε νησί
    Τσακιστε τούς Ναζί σε κάθε περίπτωση
    Τσακιστε τούς Ναζί σε κάθε τι
    Έξω η ελληνοπιθηκοι!

  16. Ο Μητσοτάκης λέει ότι «θα καταργήσει την συμφωνία» - Με ένα νόμο και ένα άρθρο, άραγε;

    ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!!!!!!!!!

  17. Αντιλαμβάνομαι τον πανικό τους… σκεφθείτε το σοκ που βιώνουν… να έχεις αιματοκυλίσει όλο τον Πλανήτη… να έχεις δολοφονήσει, φυλακίσει, βασανίσει σωματικά και ψυχικά εκατομμύρια ανθρώπους. Να έχεις κλέψει, διαστρέψει, να έχεις διαβάλει, να έχει ξοδέψει τρισεκατομμύρια για να στήσεις κολοσσιαίες εταιρείες διαχείρισης πληροφορίας. Να έχεις καταφέρει να βρωμίσεις την διανόηση. Να έχεις διεισδύσει σε σχολεία και Πανεπιστήμια. Να έχεις διαφθείρει τις κοινωνίες. Να έχεις διαλύσει τις οικογένειες, εξευτελίσει τις αξίες. Να έχεις αγοράσει πολιτικούς και κυβερνήσεις. Να έχεις στήσει μυστικές υπηρεσίες. Να έχεις δημιουργήσει μηχανισμούς αστυνόμευσης της σκέψης και χειραγώγησης των μαζών. Να έχεις πραγματικά καταφέρει να παρουσιάσεις το άσπρο για μαύρο και το έντιμο για άτιμο…. Να έχεις τοποθετήσει τους δικούς σου δεσμοφύλακες σε κάθε πτυχή της ζωής των ανθρώπων.

  18. Και τα έχεις κάνει όλα αυτά, με σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια.
    Κι εκεί που νόμιζες ότι κέρδισες… εκεί που πίστεψες ότι μας εξαφάνισες… εκεί που όλοι οι δικοί σου, αναφέρουν ότι μας τελείωσαν, μας εξαφάνισαν, μας νίκησαν… εκεί που νόμισες ότι θα ξεκουραστείς… εκεί που πίστεψες ότι δεν κινδυνεύεις…
    Βγαίνεις στο μπαλκόνι να αγορεύσεις Πανηγυρικό λόγο και…
    Με βλέπεις από κάτω, ανάμεσα στους υπνωτισμένους ανθρώπους που δημιούργησες, να κρατάω το λάβαρο…
    και λίγο πιο πέρα μερικοί αδελφοί μου υψώνουν κι εκείνοι τα λάβαρα που νόμισες ότι κατέστρεψες… και λίγο μακρύτερα, πάντα μέσα στο πλήθος που γοητεύεις, κάποιοι άλλοι αδελφοί μας σηκώνουν πανό που γράφει «Επανάσταση» και κάποιοι άλλοι ένα που γράφει «Ελευθερία»

  19. και κάποιοι άλλοι κρατάνε σύμβολα των Προγόνων μας που οι υποτακτικοί σου ορκίστηκαν ότι έσβησαν…
    Ναι, κατανοώ την υστερία και τον πανικό σας…
    Αλλά δεν φταίω. Δεν φταίω εγώ αν είσαστε οι δυνάμεις του Σκότους και τελικά θα ηττηθείτε.
    Γιατί θα ηττηθείτε. Ένας από εμάς να υπάρχει μέσα στο πλήθος των μυαλοπλυμμένων σας, θα ηττηθείτε.
    Είσαστε ο χειρότερος εχθρός μας κι είμαστε ο χειρότερος εφιάλτης σας.
    Ξαναγυρίζουμε και τρέμει η γη. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!

  20. Ο στόχος της παγκοσμιοποίησης είναι ένας πολτός. Να πέσουν στο ποτήρι του μπλέντερ, πρώτα οι εθνικές συνειδήσεις, ύστερα οι παραδόσεις, κατόπιν οι κοσμοθεωρίες και τέλος οι πολιτικές ιδεολογίες.
    Αποτέλεσμα, ένας πολτός, παχύς, μυρωδάτος ροζ χρώματος κατά προτίμηση. Βλέπετε ο πολτός είναι εύκολο-διαχείριστος. Μπορεί να πάρει ότι σχήμα θέλεις. Να μπει σε ποτήρι, σε πιάτο, σε μπωλ.
    Μην νομίζετε ότι αυτά είναι λόγια. Η ιστορία της πολτοποίησης έχει ξεκινήσει. Η μαζική μετακίνηση πληθυσμών, διαφορετικών λαών, αντίθετων θρησκειών και εχθρικών πολιτισμών είναι η αρχή.
    Όλα αυτά θα αναμειχθούν και θα ανακατευτούν. Ναι θα υπάρξουν παράπλευρες απώλειες. Μερικοί θάνατοι, βιασμοί, εκκλησίες κατεστραμμένες, χώρες υπό διάλυση, πλύση εγκεφάλου.
    Αλλά στο τέλος ο πολτός θα επικρατήσει….. Η ομογενοποίηση θα επιτευχθεί. Έτσι τουλάχιστον θέλουν οι επικυρίαρχοι, το μεγάλο παράσιτο.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.http://myrmithonas.blogspot.gr/2016/12/blog-post.html

  21. Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, έχουμε κατηγορηθεί για τα πάντα. Από έμποροι όπλων, λευκής σαρκός, μπράβοι, παραστρατιωτικοί με στρατόπεδα που σφάζονται αμνοερίφια, μέχρι σατανιστές που πίνουν αίμα την Πανσέληνο στους Δελφούς.Όλος αυτός ο ορυμαγδός κατηγοριών, είναι ένας ακόμη πολτός. Ένας πολτός που μια που είναι ομογενοποιημένος, ο «απλός πολίτης» δεν θα καταφέρει να δει την αλήθεια των συστατικών του.
    Το σχέδιο θα μπορούσε να πετύχει. Αν εμείς οι Εθνικιστές δεν αγαπάγαμε τον Λαό μας. Δεν πασχίζαμε και πολεμούσαμε καθημερινά, να τον ξυπνήσουμε. Να τον μορφώσουμε. Να τον κάνουμε λαμπερό κι ιδιαίτερο, κι όχι θαμπό και μαζικοποιημένο.Κλείστε τα αυτιά σας λοιπόν, στα παραληρήματα των πολτοποιημένων της εποχής μας. Δεν φταίνε εκείνοι για το επιτυχημένο μυαλόπλυμμα τους. Πετάξτε το μεγάλο παράσιτο από το μυαλό σας. Είναι καθήκον μας να μην λυγίσουμε. Να μην υποχωρήσουμε.Να δώσουμε στην Πατρίδα μια νέα Χρυσή Αυγή… Βρείτε τον σωστό στόχο… Βάλτε το μπλέντερ στο στόχαστρο. http://myrmithonas.blogspot.gr/2016/12/blog-post.html

  22. Οι Γάλλοι και δυστυχώς με πρόσχημα την «ακροδεξιά Λε Πεν», που θέλει να διαλύσει το ευρώ και την Ε.Ε., με τις ευχές και την εκλογική στράτευση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του πολιτικού συστήματος (αριστερού και δεξιού) θα ψηφίσουν μια κυβέρνηση Ρότσιλντ. Μια κυβέρνηση που επέλεξε το Βερολίνο, της λιτότητας, της ελαστικής εργασίας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης, του πολέμου, των μειώσεων μισθών και συντάξεων, των σύγχρονων δούλων λαθρομεταναστών και «προσφύγων»…Οι Γάλλοι θα «εκχωρήσουν την εξουσία στη χρηματοπιστωτική εξουσία και τη δικτατορία των LGBT«! (στην αγγλική LGBT – ΛΟΑΤ – Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς), στη νέα τάξη, το 4ο Ράιχ.
    Ως πότε;http://www.triklopodia.gr/%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9/

  23. Όντας στο φούρνο των γερμανικών κρεματορίων, λοιπόν, οι μισοί συνταξιούχοι και οι άλλοι μισοί στο παγωμένο Γκούλαγκ του ευρώ, θα βιώσουν μεσοσταθμικά έναν ειδυλλιακό βίο (βίο αβίωτο) «ἐν τόπῳ φωτεινῷ, ἐν τόπῳ χλοερῷ, ἐν τόπῳ ἀναψύξεως, ἔνθα οὐκ ἔστι πόνος, οὐ λύπη, οὐ στεναγμός, ἀλλὰ ζωὴ ἀτελεύτητος», κατά το εκκλησιαστικό υμνούργημα για το πολιτικό κακούργημα της φασιστικής βίας που υφίστανται.

  24. ΔΕΝ ΠΕΡΙΑΘΑΛΠΟΥΝ -ΔΕΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΙΤΩΝΟΥΝ ..ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ -ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ . ΕΠΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ..ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ -ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ HOTOSPOΤ TΗΣ ΚΩ….ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ .ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤ..ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΦΙΛΗ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ..ΑΜΑΘΕΙΣ..ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ -ΦΟΡΟ–ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ..-ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ…ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ..ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΡΧΕΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ..ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ-ΓΙΑ ΕΜΑΣ..ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΝΟΥΜΕΤΖΑΜΙΑ….
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ..ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ…..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΑΙ…

  25. ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑ..... ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.,..????

    ΟΧΙ……
    .ΗΘΕΛΑΝΑΞΕΡΑ ΑΝ ΣΑΣ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ …ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ…??
    ΔΕΝ ΝΟΝΙΖΩ…ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΚΟ..ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ…

  26. αριστερους γερμανοντυμενους γερμανοτσολιαδες ΓΕΡΜΑΝΟΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ

    στην υπηρεσια της μερκελ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

  27. Σού μιλάνε ορέ Έλληνα για έκτακτες καταστάσεις σωτηρίας εκείνοι που σού φοράνε τα πλέον αισχρά δεσμά μιας δουλείας ανομολόγητης σε έναν πόλεμο ακήρυχτο. Σού λέγουν να κάμεις οικονομικές θυσίες αυτοί που σού γεμίζουν το κεφάλι με αισχρά ψέματα έναντι αδρής αμοιβής. Μιλάνε για χρεοκοπίες οι χρεοκοπημένοι που σιτίζονται από τον ιδρώτα σου και από τα θησαυροφυλάκια των παγκοσμιοποιητών τυράννων. Σού παίρνουν το σπίτι για να το δώσουν σε τοκογλύφους και λαθροεισβολείς.

  28. Η πολιτική τάξη τής Πατρίδος μου είναι ανθελληνική, είναι στενόκαρδη και εχθρική. Έχει βγάλει ελληνικές οικογένειες με αθώες παιδικές ψυχούλες από τα σπίτια τους και έχει το θράσος ο προδοτικός εσμός να πανηγυρίζει διότι βάσταξε εντός των τειχών το τέρας τής νεοταξικής και τοκογλυφικής τραπεζοκρατίας. Ένας αχόρταγος και απάνθρωπος σύγχρονος μινώταυρος που φέρνει διά ψευτορωμέϊκων χειρών δραματική μείωση τού αφορολόγητου και καθίζηση αποδοχών, αδυναμία επιβίωσης και καταλήστευση των εθνικών μας πόρων, με αντάλλαγμα κάποιες δήθεν απαλλαγές με ακόμη πιότερα μνημόνια, όταν η Ελλάς δέχεται πολεμικές προκλήσεις!!!

  29. Τσογλάνια, έλεγαν τους έλληνες επί τουρκοκρατίας που υπηρετούσαν τους Σουλτάνους. Στη σημερινή εποχή, τσογλάνια είναι όσοι υπηρετούν τους δανειστές και τα συμφέροντα τους… Κάνουμε λάθος;

  30. Οι σεισμικές έρευνες της αμερικανικής γεωφυσικής εταιρείας Spectrum σε συνεργασία με την ελληνική γεωφυσική εταιρεία ΙΟΝ έφεραν στο φως νέα γιγαντιαία υποθαλάσσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων μεταξύ Λιβύης και Κρήτης. Οι έρευνες ολοκληρώθηκαν πριν από τρεις μήνες και τα επιστημονικά τους ευρήματα ανοίγουν νέες ενεργειακές προοπτικές για την χώρα μας.
    Η μελέτη της Spectrum παρουσιάστηκε στο Λονδίνο και είχε τίτλο «Ένα θέαμα μέσα από τα μάτια του Ζορ: Η αναζήτηση του επόμενου σούπερ γίγαντα». Εάν τα συμπεράσματά της επιβεβαιωθούν, τότε νότια της Κρήτης κρύβεται ένας «θησαυρός» 600 δισ. δολαρίων, καθώς τα κοιτάσματα θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τα 10 δισ. βαρέλια.

  31. Το υπό έρευνα κοίτασμα βρίσκεται νοτιοδυτικά της Κρήτης και εντός της ΑΟΖ που ανήκει στην Λιβύη και θεωρείται πιο πλούσιο ακόμα και από τα κοιτάσματα εντοπίστηκαν πρόσφατα στην ΑΟΖ του Ισραήλ (Λεβιάθαν) και της Αιγύπτου (Ζορ). Βρίσκεται δε πολύ κοντά στην οριοθετική γραμμή μεταξύ της ελληνικής και της λυβικής ΑΟΖ, γεγονός που ενδεικνύει ότι εντός της ελληνικής ΑΟΖ βρίσκεται ένα πολύ μεγάλο τμήμα του κοιτάσματος, που παλαιότερα είχε εκτιμηθεί από την Deutsche Bank στα 427 δισ. ευρώ.
    Το γεγονός ότι ο θησαυρός που μόλις ανευρέθη βρίσκεται στις ΑΟΖ δύο κρατών που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της επιθέσεως της Νέας Τάξης Πραγμάτων (η Λιβύη βομβαρδίστηκε για να τοποθετηθεί «φιλική» στη ΝΤΠ κυβέρνηση, ενώ η Ελλάδα μαστίζεται από τα μνημόνια και τους πολιτικάντηδες) μας δείχνει τις μεθόδους που ακολουθεί το καθεστώς για να υφαρπάζει τον πλούτο των Εθνών.

  32. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!

    Κτήμα στη Βοιωτία, με σκοπό να το μετατρέψει σε μουσουλμανικό νεκροταφείο φέρεται να αγόρασε ένας Σύρος, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport. Μάλιστα, αναφέρεται ότι στο συγκεκριμένο κτήμα –που βρίσκεται στην κοινότητα Ασκρη του δήμου Αλιάρτου- έχουν ήδη γίνει κάποιες ταφές μουσουλμάνων.
    Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, κάτοικος της περιοχής υποστηρίζει ότι «το κτήμα αυτό το αγόρασε πρόσφατα ένας Σύρος από κάποιον Αθηναίο και λένε ότι βρέθηκαν εκεί πτώματα. Κάποιοι λένε για πλούσιους Σύριους που ήρθαν στην Ελλάδα και έπεσαν θύματα συμπατριωτών τους….».
    Και βέβαια, η όλη μεθόδευση είναι παράνομη, καθώς δεν υπάρχει επισήμως καμία άδεια για κάτι τέτοιο – εκτός κι αν έχει γίνει συμφωνία με τους συριζοψεκασμένους κάτω από το τραπέζι!

  33. Ποιο εργατικο κεντρο ρε ζώα. Ποσοι και.ποιοί τελικά εργαζονται στην Ελλαδα με το 45% της ανεργίας και το 35% να χρωστανε τα μαλια της κεφαλης τους;

  34. Σας τα πε και η φιλη μου απο το Πακιστάν!!!!!!! Ναι καλέ! Σταματηστε τους φασιστες να μπορεσουμε καο εμεις οι αδελφες να παρελασουμε με pride μαζί παρεα οι καθηγητές οι εργάτες οι αδελφες οι προσφυγες οι μεταναστες. Ολα τα χρωματα ολα τα κοματα ολα τα μωρα στο δρομο. Μπραβο σας εργατοπατερές μαζί με τους καθηγηταράδες μού…

  35. Τελικά αυτό το «Εργατικό Κέντρο της Κω» τι είναι; Ποιοι το διοικούν και ελέγχουν; Είναι με τον ΕΛΛΗΝΑ εργαζόμενο, που πρέπει να δουλέψει για να ζήσει την οικογένειά του ή με τους αρκετούς στο νησί μας κλεφταράδες εργοδότες; Οι λεγόμενοι εργοδότες πόσα εκατομμύρια χρωστάνε στους εργαζόμενους, τα Ταμεία, την Εφορία, στον Δήμο; Πόσοι καταπατούν κάθε έννοια της Εργατικής Νομοθεσίας;
    Περισσότερο νοιάζονται για τους λαθρομετανάστες, δήθεν για ανθρωπιστικούς λόγους, παρά για τον δύσμοιρο ΕΛΛΗΝΑ εργαζόμενο. Αυτός είναι ο σκοπός του;
    Να δώσει ΤΖΑΜΠΑ παράνομους εργάτες, με μηδέν εργασιακά δικαιώματα και μεροκάματο ψίχουλα ή να τους πάρει στο κυνήγι, για να εφαρμοστούν οι Εργατικοί Νόμοι του Ελληνικού Κράτους, όσοι μας έμειναν;
    Ιδού η απορία μου………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ