Σεμινάρια εκμάθησης Υπολογιστών/Έκθεση γλυπτών Πολιτιστικό Κέντρο Σ. Φανουράκης

0
724

Δράσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Χάλκης

«Σωκράτης Φανουράκης»

Σεμινάρια εκμάθησης Υπολογιστών

Το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη σε συνεργασία με την εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική Εταιρία Δράσεων Επιμόρφωσης που έχει έδρα την Χάλκη, και τον καθηγητή κ. Σπύρο Καματερό, συνεχίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά, να παρέχει από τον Μάρτιο 2017, στους κατοίκους της Χάλκης δωρεάν σεμινάρια εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, εξ’ αποστάσεως μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σωκράτης Φανουράκης». Στην δράση αυτή συμμετέχουν απόφοιτοι λυκείου, μαθητές του σχολείου, εκπαιδευτικοί και άλλοι κάτοικοι του νησιού, που επιθυμούν να αποκομίσουν γνώσεις, εμπειρία, δεξιότητες ή/και την απόκτηση του διπλώματος ECDL.

Ο νέος κύκλος αυτού του σεμιναρίου, θα διαρκέσει για 8 εβδομάδες. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα έως Πέμπτη και απογευματινές ώρες. Η διδασκαλία καλύπτει πλήρως και υπερβαίνει την απαιτούμενη διδακτέα ύλη του επίσημου προγράμματος ECDL (Word, Excel, Internet), ώστε να είναι χρήσιμη και για όσους θέλουν απλώς να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στα παραπάνω αντικείμενα.

Έκθεση γλυπτών

Το Πολιτιστικό Κέντρο Χάλκης «Σωκράτης Φανουράκης», τον προσεχή Αύγουστο, θα φιλοξενήσει την εικαστική καλλιτέχνιδα, κα Λουκία Ορφανού, η οποία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τηn νέα σειρά πρωτότυπων έργων της. Η έκθεση – όπως και η περσινή έκθεση της προηγούμενης συλλογής της – θα είναι ανοιχτή και ελεύθερη για το κοινό, καθημερινά, σε προκαθορισμένες ώρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ