Η Ελένη Ψυχούλη επίτιμη γευσιγνώστρια στο 9Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

0
993
SONY DSC

Η Ελένη Ψυχούλη επίτιμη γευσιγνώστρια στο 9Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η Ελένη Ψυχούλη η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής του σκάι «Σέφ στον Αέρα» και άλλοι 8 γνωστοί γευσιγνώστες δημοσιογράφοι και συγγραφείς γαστρονομίας,  θα βρεθούν στο ραντεβού της γαστρονομικής γιορτής του καλοκαιριού που γίνεται στην Πάτμο και οργανώνεται από την εφημερίδα ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ και την ΜΚΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

Γεωργία Κοφινά, Γιάννης Δεβετζόγλου, Μαρίνα Ζουρίδη, Γρηγόρης Χριστοδούλου, Δημήτρης Αφεντάκης, Νίκος Χριστοφόρου, Μπενέτος Ματθαίου και Χρήστος Ξεραξούδης.

 Η Πάτμος, εκτός από μοναδικός θρησκευτικός προορισμός, τα τελευταία 9 χρόνια γίνεται το επίκεντρο της Αιγαιακής κουζίνας με το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ που φέτος γίνεται στα πλαίσια της εβδομάδας γαστρονομίας, εξαιτία της ανακήρυξης της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως Γαστρονομική περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019.

Ένα μεγάλο τραπέζι θα φιλοξενήσει τα πιάτα με τις συνταγές των δέκα νησιών μας που θα διαγωνιστούν και θα διακριθούν από τους γευσιγνώστες. Μαζί με τις κουζίνες των νησιών μας και η Μοναστηριακή κουζίνα της Ι.Μονής Πάτμου. Παραδοσιακή μουσική και χορός από παραδοσιακούς μουσικούς και χορευτικά συγκροτήματα των νησιών μας.

Συνδιοργανωτές στο γευστικό αυτό ταξίδι: 
Σωματείο Γυναικών Πάτμου
 «Η ΣΠΙΘΑ», Σωματείο «ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΤΜΟΥ», «ΈΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΤΜΟΥ» μουσικός και πολιτιστικός σύλλογος «Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» και πολλοί άλλοι υποστηρικτές.

Η Εβδομάδα Γαστρονομίας είναι:

Υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μονής Πάτμου

Μέγας χορηγός-συνδιοργανωτής: ΔΗΜΟΣ  ΠΑΤΜΟΥ 
Συνδιοργανωτής: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Στήριξη Aegean cuisine και Λέσχη αρχιμαγείρων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ