ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Άφιξη μεταναστών με το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι Κω – Παρελήφθησαν με 4 λεωφορεία συνοδεία αστυνομικής δύναμης

13
7048

Καλησπέρα σας

απόψε έφτασαν με το Blue Star 2 από Ρόδο, Σύμη και τα υπόλοιπα νησιά της άγονης γραμμής περίπου 15ο μετανάστες οι οποίοι και παρελήφθησαν με τέσσερα λεωφορεία, δύο του ΚΤΕΛ και 2 τουριστικά συνοδεία στυνομικής δύναμης για την δομή φιλοξενίας Κω.

Αναγνώστης

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρακαλώ τους δημοσιογράφους να χρησιμοποιούν τους σωστούς όρους. Οι άνθρωποι δεν είναι μετανάστες είναι πολίτες πρώτης κατηγορίας (εμείς οι υπόλοιποι είμαστε δευτέρας) στους οποίους προσφέρουμε μεταφορά (πλοίο, τουριστικά λεωφορεία), ασφάλεια (αστυνομική δύναμη), σίτιση, διαμονή, ένδυση και υπόδηση δωρεάν. Επιπλέον των ανωτέρω λαμβάνουν και 400 Ευρώ το μήνα για τα μικροέξοδα τους.

    • Μα για πιο λόγο παρέχουμε μόνο τοιαύτες τις βασικές παροχές εις τους επισκέπτες μας; Τι θα πουν οι Ευρωπαίοι και οι διεθνής οργανισμοί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εν πάση περιπτώσει; Θα έπρεπε να μεριμνήσουμε άμεσα, ώστε να υπάρχει κάλυψη του συνόλου των αναγκών τους, συμπεριλαμβανομένης και της γενετησίου. Βέβαια δυστυχώς δεν υπάρχει επαρκής πληθυσμός αμνοεριφίων εις την νήσο, ώστε να βρει ο κάθε επισκέπτης μας, το ταίρι του. Αιτούμαι λοιπόν την άμεση εισαγωγή εριφίων από την Ευρώπη, πάντα δημοσία δαπάνη, για την κάλυψη της ερωτικής ζήτησης, η οποία ομολογουμένως θα είναι πλέον αυξημένη. Ε έχουν σφίξει και οι ζέστες σιγά, σιγά, οπότε όλο και κάτι απρεπές θα συμβεί. Είμαι δε βέβαιος πως η κα. Μέρκελ θα δείξει ανοχή και κατανόηση στη διαφορετικότητα.

  2. Καλώς να τους δεχτείτε ,απορώ που δεν ήρθε ο Μουζάλας και η Μαντάμ Στρατηγάρα της ΕΛΑΣ στην υποδοχή !!! να προσφέρουν ΨΈΜΑΤΑ και ντο ματάκι….. . Οι δύο που λέγαν ότι δεν θα φέρουν από άλλα νησιά …..τουριστομετανάστες στη Κω !!!!!!!!!!
    Γέμισαν τα 5 άστερα της Ρόδου και τους φέραν στην Κώ.
    Διακοπές ΔΩΡΕΑΝ χωρίς όριο….. τύπου συριζανελ.

  3. Εγκο πακιστανο καλό άνθρωπο δεν θέλει κάνει κακό μόνο πάει εκεί hot spot πυλι,φάει λίγο,κατουρησει και μετά πάρει πλοίο και πάει πειραια.

    • Έλα κοντά μας καλέ μου Γιουσούφ. Σε περιμένει στρωμένη δουλειά στα χωράφια με καλό μισθό και παροχές. 10 Ευρώ το μήνα μικτά, 16ωρο και θα κάνεις και τζάμπα ηλιοθεραπεία. Παράδεισος σου λέω, παράδεισος.

  4. Από τις φωτογραφίες διακρίνω, πως οι νεοαφιχθέντες αποτελούνται αποκλειστικά από γυναικόπαιδα directly από τις εμπόλεμες περιοχές της Συρίας, ε; NOT!!!

    • Καθαρή περίπτωση «χριστιανού» καθαρόαιμου φασίστα!Γιατί δεν πας εσύ και οι ομοίοι σου καμιά σταυροφορία στους άγιους τόπους να τους «καθαρίσετε» μιας και σας «βρωμίζουν»?

  5. θυμάσαι το 80 κάτι αποβάσεις σε Αυγανισταν,Πακιστάν κ καταλήψεις δημοκρατιών όπως Ουκρανία.πονηρουλη αριστερή Κοκκινοσκουφίτσα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ