Στη Ρόδο χθες το κρουαζιερόπλοιο της “ανταλλαγής συντρόφων” (Pics)

2
2102

Με 664 επιβάτες κατέπλευσε χτες το πρωί στο λιμάνι της Ρόδου το κρουαζιερόπλοιο Azamara quest,  που ξεκίνησε πριν μερικές μέρες από τον Πειραιά για μία κρουαζιέρα… ανταλλαγής συντρόφων.

Το κρουαζιερόπλοιο με 393 άτομα πλήρωμα επρόκειτο να διανυκτερεύσει χτες βράδυ στη Ρόδο και να αναχωρήσει σήμερα το πρωί, μαζί με επιπλέον 4 άτομα ( δύο έλληνες και δύο ρουμάνους) που θα ανέβαιναν από τη Ρόδο στο πλοίο για να προστεθούν στους επιβάτες του.
Το Azamara quest έφτασε στη Ρόδο προερχόμενο από την Πάρο ενώ επόμενος σταθμός του θα είναι το Μαρμαρίς της Τουρκίας. Στη συνέχεια θα προσεγγίσει τη Σαντορίνη και τα Χανιά, ενώ επισκέφθηκε και τη Μύκονο.

Σημειώνεται ότι η κρουαζιέρα θα διαρκέσει συνολικά 8 μέρες και περιλαμβάνει ερωτικά παιχνίδια και φαντασμαγορικά shows πάντα με επίκεντρο τον έρωτα και την απόλαυση.

Τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη κρουαζιέρα εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ ενώ το κόστος ανερχόταν στα 2.349 δολάρια το άτομο. Για κάθε ημέρα παραμονής στο πλοίο διοργανώνονται θεματικές ερωτικές βραδιές, kinky shows, αλλά και διάφορα πάρτυ.
Επίσης χτες κατέπλευσε στη Ρόδο και το κρουαζιερόπλοιο Ventura μεταφέροντας 3.119 επιβάτες και 1.139 άτομα πλήρωμα.

Tο κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας P&O που ήρθε για πρώτη φορά στη Ρόδο στις 23 Μαΐου αν και δεν είναι νεότευκτο έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει μέχρι και 3.500 τουρίστες, ενώ οι αξιωματικοί και το πλήρωμα ανέρχονται σε 1226 άτομα.
Με μήκος 291 μέτρα και πλάτος 36 διαθέτει 15 καταστρώματα και 1.546 καμπίνες. Συγκεκριμένα διαθέτει 28 σουίτες 12 εστιατόρια, 11 μπαρ 4 πισίνες 6 υδρομασάζ, θέατρο, γήπεδο μπάσκετ και βόλει, γήπεδο τένις και μίνι γκολφ κ.α. Ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιεροπλοίων και απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες καθώς διαθέτει χώρους και ειδικά προγράμματα και δραστηριότητες για παιδιά από 2 έως 17 ετών.

Πηγή : rodiaki.gr/

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ