Απεβίωσε γνωστός δικηγόρος της Ρόδου – Πήγε να κολυμπήσει το πρωί στο Έλλη κι έχασε τις αισθήσεις του

0
1610

Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε στην κοινωνία της Ρόδου, η απώλεια ενός καταξιωμένου και αγαπητού ανθρώπου του νησιού μας, του δικηγόρου Σάββα Παπαγεωργίου, σε ηλικία 77 ετών!
Ο Σάββας Παπαγεωργίου, πήγε σήμερα λίγο πριν τις 10 το πρωί όπως συνήθιζε σχεδόν καθημερινά, να κολυμπήσει στην παραλία ανάμεσα στο Έλλη και το Ενυδρείο.
Μόλις μπήκε στην θάλασσα, κατέρρευσε χάνοντας τις αισθήσεις του πιθανότατα εξαιτίας καρδιακού επεισοδίου.
Αμέσως οι υπόλοιποι λουόμενοι έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ που έστειλε στην περιοχή ασθενοφόρο με δύο διασώστες.
Παρά τις προσπάθειες που έγιναν και από τους συμπολίτες μας που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή κοντά του και από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και από τους γιατρούς του Νοσοκομείου στη συνέχεια, δυστυχώς ο Σάββας Παπαγεωργίου κατέληξε.

Ο Σάββας Παπαγεωργίου ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, καταξιωμένος, ευγενής, καλλιεργημένος και άριστος οικογενειάρχης. Είχε διατελέσει επί σειρά ετών ως πρόεξενος της Αυστρίας στη Ρόδο.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη  θλίψη και σε όλα τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου της Ρόδου, στις τάξεις του οποίου υπηρέτησε εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Πηγή : rodiaki.gr

«Συλλυπητήριο του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη προς την οικογένεια του δικηγόρου Σάββα Παπαγεωργίου»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης σε μήνυμά του προς την οικογένεια του Σάββα Παπαγεωργίου εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και τη συμπαράστασή του στο πένθος των οικείων του. Ο εκλιπών υπήρξε καταξιωμένος δικηγόρος και ένα από τα ιστορικά στελέχη της Αριστεράς, από εκείνους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη συγκρότηση των δυνάμεων της Ανανεωτικής Αριστεράς στη Ρόδο. Πιστός σε όλη του τη ζωή στην αξίες της Ανανεωτικής Αριστεράς, τις οποίες υπερασπίστηκε με σθένος. Μειλίχιος και ταπεινός στην προσωπική του ζωή και στις καθημερινές συναναστροφές του αλλά και μια ισχυρή προσωπικότητα. «Όσοι τον γνωρίσαμε και συμπορευτήκαμε μαζί του σε εύκολες και δύσκολες εποχές, θα τον θυμόμαστε πάντα και συμπαραστεκόμαστε στο πένθος της οικογένειας και των οικείων του, που είναι και δικό μας πένθος» κατέληξε ο Δημήτρης Γάκης.

Το Γραφείο ΤΥΠΟΥ

-.-

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ