Ιωάννα Τυρίκου Φραζή – Cooper India & ο δικός μας Νίκος Χατζηεμμανουήλ στην 1η θέση του 16ου κολυμβητικού διάπλου «Τέλενδος– Μασούρι» (φωτό-βίντεο)

0
1515

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 16η συνεχή χρονιά, ο κολυμβητικός διάπλους «Τέλενδος– Μασούρι», σήμερα Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 στις 1.15 το μεσημέρι.

Ο 16ος κολυμβητικός διάπλους προσέλκυσε αρκετό κόσμο στην παραλία του Μασουριού όπου ήταν ο τερματισμός.

Οι συμμετοχές κολυμβητών και κολυμβητριών έφτασαν τις 52.

Ήταν όλων των ηλικιών από 9 ετών έως 57 ετών, αγόρια, κορίτσια ,άνδρες ,γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων.

Για μία ακόμη χρονιά, τον καλύτερο χρόνο πέτυχε η 22χρονη Καλυμνιά κολυμβήτρια Ιωάννα Τυρίκου -Φραζή ,τερματίζοντας στην 1η θέση με χρόνο 14 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα,έχοντας δίπλα της αυτή τη φορά, μία άλλη κολυμβήτρια την 18χρονη Cooper India με τον ίδιο χρόνο.

Δείτε video από τον  ταυτόχρονο τερματισμό της Ιωάννα Τυρίκου Φραζή και της Cooper India

 

Η 22χρονη νικήτρια Ιωάννα Τυρίκου Φραζή,που βρίσκεται στο τελευταίο έτος της Φαρμακευτικής δέχεται μετά τον αγώνα το φιλί του πατέρα της Ηλία

 

Ο μικρότερος που πήρε μετάλλιο ήταν 9 ετών ο Ιωάννης Μαγριπλής και ο μεγαλύτερος σε ηλικία ο Νίκος Χατζηεμμανουήλ 57 ετών,που ήλθε από την Κω για να λάβει μέρος στον αγώνα

Παραθέτουμε παρακάτω τον πίνακα των πρώτων κατά κατηγορία:

Στους τρεις πρώτους από τις 10  κατηγορίες απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, επίσης κύπελλα στους πρώτους.

 

Σε όλους του συμμετέχοντες δόθηκε από μία αναμνηστική μπλούζα για τον 16ο διάπλου καθώς και αναμνηστικό δίπλωμα.

Η διοργάνωση της όλης εκδήλωσης έγινε με φροντίδα  της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού με τη βοήθεια Εθελοντών Καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Την παρουσίαση είχε  ο Γιάννης Νομικάριος που για μία ακόμη φορά έδωσε την άλλη διάσταση στην  εκδήλωση με ζωντανό και πάντα ελκυστικό τρόπο και με πολύ μουσική.

Καθόλη τη διάρκεια του διάπλου σε κοντινή απόσταση από τους κολυμβητές,βρισκόταν σκάφος του Λιμεναρχείου Καλύμνου, καθώς και σκάφη ιδιωτών εθελοντών,αλλά και κανό,προκειμένου να παρέξουν βοήθεια στους κολυμβητές κάτι όμως που δνε χρειάστηκε.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γιάννης Διαμαντής, εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Καλύμνου  και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού Χαράλαμπος Πλάτσης, που είχε και όλη την ευθύνη της διοργάνωσης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ