ΣΕΠΕ Κω: Οικονομική ενίσχυση εστιατόρων, τα καταστήματα των οποίων καταστράφηκαν ολοσχερώς από τον σεισμό

6
914

Aγαπητοί συνάδελφοι,

Ο ΣΕΠΕΚΩ αποφάσισε να βοηθήσει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του συνάδελφους και μέλη του σωματείου, των οποίων τα καταστήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς από τον πρόσφατο σεισμό.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να βάλουν ο καθένας το χρηματικό ποσό που μπορεί (με ελάχιστη συμμετοχή τα 20 ευρώ), στο λογαριασμό του συλλόγου στην Αlpha Bank –   IBAN: GR2501409360936002002006718
Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα είναι αποκλειστικά για την ενίσχυση του συναδέλφων που επλήγησαν.


Καλούμε όλα μέλη του ΣΕΠΕΚΩ να βοηθήσουν όσο μπορούν, ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητες του. Όποιος θέλει να βοηθήσει αλλά δεν τον βολεύει να πάει στην τράπεζα μπορεί να φέρει τα χρήματα στον ταμία του συλλόγου Χασάν Κιοσεογλου στο Γκλόμπαλ (6972992363).


Η βοήθεια όλων σας, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, είναι σημαντική και απαραίτητη. Καταλαβαίνετε ότι τέτοιες άτυχες στιγμές μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή στον καθένα μας. Η συναδελφική αλληλεγγύη ήταν, είναι και θα παραμείνει, ο βασικός σκοπός της σύστασης του σωματείου μας.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος του ΣΕΠΕΚΩ
Μανιάς Βασίλης

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταστράφηκαν ολοσχερώς;;;; Καλά πλάκα μας κάνουν;;; Υπάρχει έστω ένα;;;

    Συνάδελφοι, δεν χτυπάτε μια ακόμα απόδειξη, αποκλειστικά για το ταμείο του ΣΑΠΙΕ και τα στέλνετε…

  2. Είναι σημαντικό να καταλάβουν οι νέοι -κυρίως- τον λόγο ύπαρξης του φόρου.
    Δεν έχει να κάνει με το κράτος μας. Είναι ο βασικός τρόπος χρηματοδότησης της ΕΟΚ/Ε.Ε. Ο “κοινός” υπολογισμός του φόρου απ΄ όλα τα κράτη-μέλη καθώς και ο υπολογισμός ενός κοινού ποσοστού επ΄ αυτού αποτελούν τα βασικότερα στοιχεία στη χρηματοδότηση του κοινοτικού προϋπολογισμού, και αυτός είναι ο λόγος που παρακολουθείται ιδιαίτερα η εφαρμογή του στα κράτη-μέλη. Άρα λοιπόν, ας μην νομίζει ο κόσμος, ότι δεν υπάρχει ζωή έξω από τον ΦΠΑ.Ας μην πιστεύει ότι όπως ο ήλιος ανατέλλει το πρωί έτσι και οι κοινωνίες πρέπει να πληρώνουν ΦΠΑ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.http://myrmithonas.blogspot.gr/2016/04/blog-post_16.html

  3. καντε κατι με τα τραπεζοκαθισματα στις παραλιες.ελεος πια.ακομη και στις προβλήτς πανω βαλανε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ