ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τρομακτικές εικόνες από Εργατικά δυστυχήματα-ατυχήματα & οδηγίες για την πρόληψη τους – Με μεγάλο ενδιαφέρον η εκδήλωση του ΤΕΕ στο ξεν. Κως

0
2014

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργάνωσε απόψε στο ξενοδοχείο Κως, το TEE τμήμα Δωδεκανήσου  σε συνεργασία με την ΠΔΕΥΑΕ-Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Πειραιά, Δυτικής Αττικής και Αιγαίου με θέμα: «Θεσμικό πλαίσιο Ασφάλειας & Υγείας σε οικοδομικά έργα και εργοτάξια – Πρόληψη εργατικών ατυχημάτων«.

Ομιλητές ήταν ο Τσαρακλής Ζαχαρίας- Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π./Υπ. Διδάκτωρ & Διδάσκων Α&ΥΕ στο Ε.Μ.Π./Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία -Διευθυντής ΠΔΕΥΑΕ Πειραιά, Δυτ. Αττικής και Αιγαίου.

Με θέμα: «Αιτίες ατυχημάτων στα εργοτάξια» παρουσιάζοντας συγκλονιστικά στοιχεία συνοδευόμενα από οπτικό υλικό (με πολύ σκληρές εικόνες από τραγικά δυστυχήματα ζητώντας την αυστηρή τήρηση των προβλεπομένων προκειμένου να μην χάνονται τόσο άδικα και τραγικά ανθρώπινες ζωές ή να προκαλούνται αναπηρίες και διάφορα νοσήματα φθοράς από καθαρή απροσεξία.

και η Τρύφωνα Ασπασία-Τοπογράφος Μηχανικός/Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία στο ΠΔΕΥΑΕ Πειραιά, Δυτ. Αττικής και Αιγαίου.

η οποία ανέπτυξε το θέμα: «Θεσμικό πλαίσιο Ασφάλειας &Υγείας σε οικοδομικά έργα και εργοτάξια-Πρόληψη εργατικών ατυχημάτων».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ